Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkarola1991rok

facet sie mna nie interesuje

Polecane posty

Gość gośćkarola1991rok

jestem gruby miesiac po porodzie jestem szczupla nie mam rozstepow a facet jakos nie ma ochoty na mnie . juz nie pamietam kiedy sie namietnie calowalismy piescilismy . osyatno byl sex krotki z 3 min bez rewelacji ale to ja sie go donagalam . co robic o co mu chodzi ? w ciazy jeszcze bylam w stanie gozrozumiec brak ochoty przez dzidzie w srodku ale teraz ? tak bardzo mam ochote na czulosci a on raczej nie . nie bede przeciez go zmuszac jak nie chce.... co myslicie o tym

Gość ZGREDEK61
Myśę,że może być wiele przyczyn i tak na prawdę trzeba by było poprostu zapytać go dlaczego? Jeśli jest 'dorosły" to chyba jest na takim poziomie,że umie o tym rozmawiać. Masz też inne wyjscie -poprostu nie drążyć tego tematu z nim,aż Go 'przyroda dopadnie' a jak nie "dopadnie",albo długo Go bdzie "dopadać" to .....tylko musisz uważać,żeby następn nie było podobne do"polskiego hydraulika". A poważnie mówiąc to stanowczo za mało widzy o Was,żeby móc TOBIE COŚ PODPOWIDZIEĆ. Poszukaj mnie na forum JAK CHCESZ DAEJ POROZMAWIAĆ.o szczgółach ZGREDEK61

Gość gość
Powinien się zainteresować bo piersi się powiększyły

Gość gość
ZGREDEK61 Strefa Globtrotera

Gość gość
ja też nie

Gość gość
Może podświadomie go odtrącasz?

Gość gość
Ma pewnie jakąś sukę z reklamy, a tu żona czeka