Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaa1323

nowa szkoła

Polecane posty

Gość Monikaa1323

W poniedziałek idę do nowej szkoły, trochę się boję, bo nie będę znała nikogo, wiem że inni idą z kimś do klasy kogo znają, niektóre osoby z mojej starej szkoły i nie będą sami a ja się boję że nikt nie polubi mnie i wgl.

każdy idąc w nowe miejsce się boi, ale to czy kogoś będziesz znać czy nie nie ma znaczenia, na bank znajdziesz koleżanki ;). przeżywasz taki strach jak wielu ludzi. a potem już jest dobrze, zaczynasz z kimś gadać i jest miło, będzie ok zobaczysz...

Gość gość
Ja poszłam do takiej klasy, gdzie nikogo nie znałam, a oni się znali. A jestem mega nieśmiała, nie powiem, początki były trudne. Najlepiej znajdź jakąś grupkę i się do niej podczep :)

Gość Monikaa1323
wiem, ale boję się że dużo osób z klasy będzie się znało i ze mną nikt nie będzie chciał rozmawiac.

Gość Monikaa1323
no ale jeśli będą tam już jakieś koleżanki, przyjaciółki to wątpię, ze będą chciały się trzymac z jakąś nową, boje się że nie będą chcieli mnie poznac tylko każdy będzie z tymi co zna a ja zostane sama.

ja jak szłam i do gimnazjum i jak do liceum i jak na studia to nikogo nie znałam i zawsze się udawało z kimś zakolegować, nawet jak się część ludzi zna to z chęcią poznają kogoś nowego ;)

Gość Monikaa1323
mam nadzieję, ze poznam jakieś koleżanki, chociaż boję sie ze nikt nie będzie chciał mnie poznac. :( Postaram się jakoś zagadac do kogoś i zakolegowac.