Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie samą

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj razem z moim chłopakiem mieliśmy razem przyjemnie spędzić czas, iść do kina potem na pizze i spacer itp. Cieszyłam się na ten dzień bo mało czasu ostatnio ze sobą spędzamy przez prace. Dosłownie pół godziny przed spotkaniem on do mnie dzwoni i mi mowi czy jade z nim do jego kuzyna do innego miasta zeby wypic z nim i pogadac itp i że jutro byśmy wrócili. Ja czasami z nim do niego jedzilam mimo to ze nie bardzo lubie bo oni pija do zgonow siedza sobie gadaja o jakis tam rzeczach a ja siedze i czuje sie jak piate kolo u wozu i do tego zawsze wracamy na drugi dzien wieczorem. I dzisiaj mu powiedzialam ze ja nie chce dzisiaj tam jechac, że razem mielismyy spedzic dzisiaj dzien itp a on tak napalil sie na ten wyjzad i zostawil mnie i sobie z nim pojechal. A dodam jeszcze ze kilka razy byla taka sytuaca ze mielismy tam jechac razem ale mi mi nagle wypadala jakas wazna sprawa i nie moglam ale on jechal i nie mialam mu tego za zle, ale dzisia jest mi strasznie smutno ze mnie tak zostawil bo kuzyn agle zadzwonil i on do niego odrazu leci.. i nie wiem czy sie obrazac na niego czy dac sobie spokoj ;( Naprawde jest mi smutno i czuje sie samotna a on ma to w d***e i nawet sam sie do mnie nie odzywa bo nie chcialam z nim jechac ;/ co myslicie o tym? nie wiem sama co zrobic ;/

Gość gość
Myslę że alkohol i kuzyn ważniejsi od Ciebie, uświadom to sobie. przecież to nie takie trudne :O

Gość gość
też mu to powiedziałam, że kuzyn ważniejszy ode mnie i ze on zadzwoi a on odrazu do niego leci.. a on mi z tekstem wyskoczyl ze dawno go nie widzial i ze tez u niego dawno nie byl i by bardzo chcial tam pojechac itp ;/

Gość gość
Przesadzasz autorko tematu.

Gość gość
a w poniedziałek do szkoły

Gość gość
Czemu sądzisz, że przesadzam ?

Gość gość
Bo nie możesz oczekiwać że facet w Twoim wieku (a wnioskuje że jesteś młoda, max 20+) będzie się zachowywał ugodowo i stawał na głowie żeby Ci dogadzać i ustępować.

Gość gość
jest taka ksiazka, nie zalezy mu na tobie autor greg behrendt typowy poradnik, ale dla ciebie w sam raz

Gość gość
"będzie się zachowywał ugodowo i stawał na głowie żeby Ci dogadzać i ustępować." o boże, stawanie na glowe - zrobić to co się obiecało zamiast jechac nachlac się w 3 d**y. współczuję związku

Gość gość
a sobie chyba sama też współczuje ;(