Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anika125

Jak pomóc swojej urodzie?

Polecane posty

Mam prawie 15 lat. Niestety moja uroda nie powala. Koledzy z klasy mówią mi, że wyglądam jak śmierć..włosy kolotru bardzo ciemnego brązu. Grube brwi, ciemne - wyregulowałam je sobue równo i już trochę lepiej. Włosy mam bardzo długie, aż ponizej pasa, oraz geste. Mozecie mi doradzic tez fryzure? Chidze zawsze albo w warkoczu na bok, lub w wysokim koku. Grzywke zaczesuje. Nos mam troszke krzywy, ale tylko z profilu widac dokladnirj, jak robie dziubek nos mi sie zaokrągla i. Rzydko to eyglada z profilu..mam duze oczy.. Chce sie podobac chlopakom, ale wiekszosc mnie ignorujr. Co mkge ze soba zrobic, jaki makijaz? Prosze o pomoc, pozdraeiam :)

Gęste długie włosy, gęste brwi i duże oczy.. wg mnie to to tylko dodaje urody. Zwróć uwagę na to ze masz tylko 15 lat i Twoi rówieśnicy to praktycznie jeszcze dzieci. Paplą cokolwiek im ślina na język przyniesie i nie ma sensu im nadskakiwać/starać się przypodobać.

dieta, cwiczenia, masowanie ciala - dla mnie balsamy sa wazne. czesto laski nie dbaja o swoja skore. teraz mam akurat maslo z bielendy i nim sie smaruje a na twarz uzywam kremu zwyklego dove nawilzajacego. im niej sie grzbeie tym lepiej

duze oczy, ciemne geste brwi, geste dlugie wlosy- to chyba atrybuty atrakcyjnosci :) nie przejmuj sie, mi kiedys w podstawowce kolega powiedzial ze mam oczy jak żaba a teraz każdy mówi ze mam śliczne wielkie brazowe oczy jak sarenka :) nie wyrywaj sobie brwi, kiedys kolezanka z brwiami cienkimi jak nitka smiala sie z moich grubych brwi, a ja glupia wyrwalam sobie sporo wloskow, na szczescie odrosly :) nie zwracaj uwagi na ich gadanie! dbaj o kondycje wlosow, brwi, skóry ale nie eksperymentuj bo bedziesz zalowac :)

z tego co opisujesz jesteś ideałem dziewczyny... :) Podobać powinnaś się przede wszystkim sobie!!! I o tym zawsze pamiętaj. Inwestować w siebie możesz ale na pewno nie tylko po to żeby podobać się chłopakom. Ja uważam, że kobieta powinna mieć ładną, zadbaną twarz i pięknie pachnieć. Odpowiedni krem, perfuma z pewnością zdziałają cuda. Zobacz na ten: http://allegro.pl/make-me-bio-delikatny-puder-myjacy-z-biala-glinka-i4581885495.html