Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Do Kobiet... Jesli chodzi o moje wymagania

Polecane posty

Gość gość
a skad jestes ?

Gość gość
Ty jesteś prawiczkiem?

Gość gość
:) ale pytanie a ty jestes prawiczkiem wez sie kobieto obudz

Gość next level
Za wysokie Dziewica to jeszcze ale z tym gadaniem to już przesada

Gość gość
proponuję zakonnicę

Gość gość
a dlaczego mam się obudzić? skoro szuka dziewicy, to sam również powinien nie miec doświadczeń seksualnych

Gość gość
co za pytania :) facet chce dziewice a wy mu doope trujecie jestescie beznadziejni :D to normalne ze kazdy ma swoj gust !!

Gość gość
no a skad wiesz ze jest doswiadczony sexualnie a moze wlasnie ze nie jest :) znam wielu ludzi dla których sex to nie jest sprawa zycia i smierci i nie maja sie ochoty ****** z laskami tylko dlatego ze maja fajne cycki albo ze daja 1 lepszemu jak wiekszosc lasek tutaj

Gość gość
20.36 nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo moje pytanie brzmiało, czy jest prawiczkiem, więc o co ci chodzi?

Gość gość
Żałosne to co piszesz... Po pierwsze dziewica...nigdy nie świadczy o tym ze jest czysta...dziewictwo to tylko kawałek blonki i można go stracić nie tylko uprawiających seks ale rownież przy uzywaniu tamponow, i dziewczyna dziewica tak naprawdę nie masz pewności czy z kimś wcześniej nie kochala sie analnie,lub oralniee.. Czystość nie jest tylko wtedy gdy ktoś nigdy nie uprawiał seksu...czystość to wyrzec sie seksu dla pana Boga...te dziewczyny które to już robiły i np specjalnie będąc z tobą w związku bedą chciały zachować czystość do ślubu maja podwójnie trudniej bo znaja przyjemność seksu..dziewica tak naprawdę ma łatwiej bo nie ma czego sie wyrzec...bo tej przyjemności jeszcze nie zna... Ja np w poprzednich dwóch związkach kochalam sie z chłopakami, nie jestem dziewica ale będąc w trzecim związku zapragnelam wyrzec sie seksu i zachować czystość serca aż do ślubu ...i uważam ze na czystość przed ślubem nie jest żałośni nawet wtedy gdy już sie dziewica nie jest...wtedy jest dużo ciężej i własnie to jest piękne ze potrafię sobie radzić ;)

nie mamy o czym gadac ;) mam gdzies co postawnowilas jesli tak uwazalas to twoja sprawa ale nie rozumiem dlaczego mnie obrazasz i dlaczego twierdzisz ze to co napisalem to zalsone na jakiej podstawie tak twierdzisz kto dal ci do tego prawo /??? dla mnie jestes zwykla dewota :)

Gość gość
Dobra jest . Dwóch ja miało jak chciało a trzeci ma się tylko oblizywać . Czy to głupota czy obłuda?

jesli umialabys czytac ze zrozumiemieniem to napialem ze chodzi mi o czystosc i zerowe doswiadczenie sexualne dlatego szukam czystej kobiety a nie trzystej ...a ty tu piszesz jakies obrzydliwe slowa o robieniu loda pewnie nie raz go robilas czy co ?

Gość gość
w takim razie dlaczego szukasz dziewicy, skoro uczucia się liczą? nie bądź hipokrytą

nie rozumiem waszego podejscia a gdzie empatia uczucia :) czy myslicie tylko o jednym naprawde uwazacie ze u faceta cnota ma podeteskt sexualny jesli tak to wspolczuje wam jestescie bardzo ograniczone zero wyobrazni :)

Gość gość
a czy u kobiety cnota ma tylko podtekst seksualny? Tobie współczuję ograniczonego umysłu rodem ze średniowiecza, kiedy to facetowi wolno wszystko, a kobieta ma się podporządkować, chcesz dziewicy, to sam też jej zaoferuj ton samo

Gość gość
Następy rochaacz co cnoty szuka..fuj! Brzdze się takimi c***jami..a ty co masz do zaoferowania? Zużytego wacka?

znów to pytanie ? czy to tak interesujace pytanie ze nie masz innego :) nie znasz innego :) jesli ktos potrzebuje pomocy to pytasz sie go dlaczego ? albo jak jestes glodna to co ktos ci zabarania jedzenia :) jesli czegos potrzebuje twoja dusza to chcesz tego i nie ma w tym zadnych podektsów :) obaw itp

a czy u kobiety cnota ma tylko podtekst seksualny? Tobie współczuję ograniczonego umysłu rodem ze średniowiecza, kiedy to facetowi wolno wszystko, a kobieta ma się podporządkować, chcesz dziewicy, to sam też jej zaoferuj ton samo wole miec umysl rodem z sredniowiecza niz z rensesnansu okresu wojny 100 letniej gdzie spalono 38 000 ludzi na stosie bez sadu -samosad okresu głodu ciemnoty wojen domowych itp etc :) twoje argumetny sa denne :)

Gość gość
z tobą nie da się "fajnie" rozmawiać- jesteś beznadziejnym przypadkiem i dlatego wciąż samotnym

nie jestem *****czem w wyobrze kiebiety nie kieruje sie sexualnoscia jesli ktos tu tak uwaza ze jestem *****czem albo jakims facetem ktory kieruje sie podtekstem sexualnym to moge powiedziec tylko jedno NO przyrko mi ze OBRACASZ SIE WSRÓD RUCHACZY I W SRODOWISKU W KTÓRYM LICZY SIE TYLKO SEX .... NIE MOGE DECYDOWAC ZA CIEBIE TO TY DECYDUJESZ Z KIM ZAWIERASZ ZNAJOMOSCI

:) zalosne ze oceniasz czlowieka bo kilku zdniach widocznie kieruja toba nienawisc do ludzi :) i ogolna zgryzota albo zalujesz czeegos w swoim zyciu a co do mojego tematu I nie chodzi tu o żadną błonę. Chodzi o czystość ciała i ducha, po prostu zerowe doświadczenie seksualne. Dla mnie to konieczny warunek żeby się z kobietą związać. Inne odpadają. Może być najmądrzejsza, najładniejszam, najfajniejsza i nawet mogę się w niej zakochać, ale jak nie jest dziewicą to daję sobie z nią spokój i tyle i aż tyle nie mam nic wiecej do dodania !

Gość gość
ja kieruję się nienawiścią do ludzi- dobre :D " Może być najmądrzejsza, najładniejszam, najfajniejsza i nawet mogę się w niej zakochać, ale jak nie jest dziewicą to daję sobie z nią spokój i tyle i aż tyle nie mam nic wiecej do dodania !"- przeczytaj jeszcze raz to, co napisałaeś i zastanów się czym ty się kierujesz i jeszcze raz powtórzę- wcale się nie dziwię, że jesteś samotny, a teraz żegnam, bo mam lepsze zajęcia, niz marnowanie sobotniego wieczoru na tak beznadziejny przypadek :D

Gość gość
Aaaaaa to ty pryszczaty onanizator No nie wiem jak się ma twoja religijność, czystość i te sprawy do tego, że napisałeś w innym temacie, że kobietę z małym biustem się zdradza z właśnie tego powodu...