Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Orgazm bezdotykowy miała któraś z was

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś o tym czytałam i nie wyobrażałam sobie tego za bardzo. A dzisiaj sama przeżyłam. Byłam na zakupach w galerii, po prostu szłam i nagle bach! ;) Musiałam usiąść na ławeczce żeby się opanować. Trochę mi nawet pociekło, ale na całe szczęście nie było widać plam na spodniach. Widziałam , że ludzie którzy szli za mną dziwnie się na mnie patrzyli. Było mi wstyd, ale jak już ochłonęłam i wyszłam stamtąd to chciałam więcej. ;) Nie wiem nawet dlaczego to się stało nie myślałam wtedy o niczym szczególnym. Ale fakt, że wcześniej lekko się podnieciłam w przebieralni wiedząc, że obok stoi facet z żoną i zostawiłam nawet leciutko odchyloną zasłonę bo generalnie to mam trochę naturę ekshibicjonistki i lubię takie sytuacje. Któraś z was wie może jak świadomie doprowadzić się do orgazmu bez dotykania czy lekko tylko się drażniąc? To byłoby jednak ekscytujące móc tak dochodzić w różnych dziwnych miejscach. ;)

Gość gość
ten tekst pisał facet :O

Gość gość
gość dziś Skąd ci to przyszło do głowy? Wiem że tu jest dużo prowokacji. Sama jakbym przeczytała taki temat jakiś czas temu to bym go uznała pewnie za prowo. Z resztą nie muszę ci niczego udowadniać pytam kobiety na forum bo teraz już wiem, że coś takiego naprawdę istnieje i nie mam nic przeciwko powtórce tylko że w bardziej kontrolowany sposób. ;) Może nie wiesz, ale jest coś takiego jak zespół niekontrolowanych orgazmów. Jakaś angielka popełniła nawet samobójstwo z tego powodu niedawno. Jak można kilkadziesiąt razy na dzień to chyba może się przydarzyć też raz na jakiś czas.