Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię patrzeć na mojego chłopaka w inny sposób niż z pogardą

Polecane posty

Gość gość

Do niedawna mi imponował. Wykształcony, skończył wymagający kierunek, pewny siebie, uśmiechnięty, przebojowy, przystojny, robiący karierę. Jednak dowiedziałam się, ze prawictwo stracił u prostytutki. Brak mi słów, żeby opisać jak stracił w moich oczach. Brzydzę się nim. Nasz związek stoi pod znakiem zapytania.

Gość gość
nasz seks nigdy nie trwal dluzej niz 2-3 minuty

Gość gość
Brawo, zyskał chłopak w moich oczach, jednak można !! aplauz shshshshshs klask klask klask

Gość gość
gdyby był prawiczkiem do dzisiaj, gardziłabyś nim jeszcze bardziej

Gość gość
Była ładniejsza od ciebie, pech

Gość gość
brzydziła bym się takim człowiekiem

Gość gość
a to nie, tylko 2 minuty ? dlaczego

Gość gość
zarzuca mi ze jestem zbyt ciasna

Gość gość
00;11 - proszę o nie podszywanie się! Nie wiem czy potraficie sobie wyobrazić co teraz czuję:( Przede wszystkim czuję się oszukana, że ktoś kto wydaje się być partnerem marzeń okazuje się kimś takim. Zwyczajnie się nim brzydzę, zawiódł na całej linii i pokazał swoje najgorsze oblicze. Wbrew pozorom tworzyliśmy udany związek, seks był wspaniały, zaspokajał mnie jak żaden inny wcześniej. Dogadujemy się na każdej płaszczyźnie ale po tym jak dowiedziałam się prawdy wszystko się zmieniło.

Gość gość
wiem co czujesz. Mój były jest je*anym celebrytą, nic dodać nic ująć, ale to jak traktuje innych ludzi sprawia, że ja także nie mam do niego żadnego szacunku. Nie dziwie się, zę jesteś rozczarowana. Rozważ czy skoro coś takiego Cię rozczarowało, to czy jesteś gotowa to przeżyc jeszcze raz i nadal go kochać, bo z pewnością nie raz się jeszcze zawiedziesz.

Gość gość
To straszne. Wkładał prostytutce... tylu innych jej tam wkładało - a potem wkładał go tobie. Zwymiotowałabym gdybym się dowiedziała.

Gość gość
00;16 - napisałaś to tak dosadnie ale właśnie m.in. to czuję:( Rozczarował mnie jak nikt nigdy wcześniej.

Gość gość
gdy sie o tym dowiedziałam to z obrzydzeniem we wrzątku wyparzałam jamę ustną i język i gardło

Gość gość
Ojojojoj przynajmniej miał przyjemność

Gość gość
Pewnie wkładał jej też w anusa. To obrzydliwe. Nie dotknęłabym potem takiego faceta.

Gość gość
dobra, ja już idę spać:( jeśli ktoś napisze coś w moim imieniu to znaczy< ze to pdszyw

Gość gość
I na dodatek powiedział, że jak nie powiększę sobie biustu to mnie zostawi.

Gość gość
umyj się dokładnie - dotykał cię, wkładał ci, całował a wcześniej całował prostytutkę, wkładał jej w pupę itp

Gość gość
Też bym nie mogła na niego patrzeć. Ale pomyśl też że każdy popełnia błędy... Skąd mógł wtedy wiedzieć że pozna Ciebie i sie zakocha

Gość gość
Ja pitole ale masz dziolcho problem!! Jakby to mialo jakiekoliek znaczenie! A z kim wg ciebie powinien byl stracic cnote haa? Ze swoja byla wielka miloscia? Z kolezanka od bzykania? Z laska z dyskoteki? Co ci kuzwa do tego kogo kiedys rupotal? Wazne ze jest ci wierny i otwarty na twoje potrzeby a ty jeszcze marudzisz jakbys chciala zmienic jego przeszlosc i odwrocic to czego juz nie mozna zmienic! Puknij sie w banie!

Gość gość
współczuję facetowi

Gość gość
No już niedługo nie będziesz miała na kogo patrzeć, kto by wytrzymał z taką świruską.

trudno mi się z Tobą nie zgodzić, też poczułabym obrzydzenie do faceta gdybym się dowiedziała, że stracił prawictwo w tak obleśny sposób, z laską w której było już po prostu wszystko. a kobieta musi za coś cenić faceta, szanować, doceniać żeby związek był udany...

Gość gość
Seks to seks, z każdym jest tak samo, prawiczka byś nie chciała

Gość gość
Ja bym takiego zostawiła bo niesamowicie obrzydza mnie przedmiotowe traktowanie kobiet przez facetów. Bo jednak taki koleś co idzie do prostytutki to traktuje kobietę przedmiotowo, jak dziurę do ru\chania, jak wora na spe\rmę. Bo co innego jak facet był w dłuższym związku i uprawiał seks ze swoją dziewczyną, z którą się kochali ale potem coś im nie wyszło i się rozstali, a co innego jak chłopak był w burdelu i kopulował z kobietą, którą pierwszy raz widzi na oczy, dla mnie to obleśne. A jeśli chodzi o bycie prawiczkiem to mnie to osobiście nigdy nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie, moich 2 byłych było prawiczkami i bardzo mi to odpowiadało bo przynajmniej nie obawiałam się chorób wenerycznych no i fajna satysfakcja, że jednak jest się tą pierwszą. I nawet 30letni prawiczek by mi nie przeszkadzał. Wolałabym 30letniego prawiczka co czekał długo na miłość i sam się zaspokajał niż takiego co poszedł do burdelu bo tak go ko\otas swędział. Poza tym jest jeszcze jedna sprawa, mianowicie taka że ja jestem pewna na 100% że on jeszcze nie raz pójdzie do prostytutki, skoro już kiedyś tak zrobił. Jak się tobą znudzi albo ciężko zachorujesz i nie będziesz mogła uprawiać seksu to on wtedy na bank zamówi sobie prostytutkę, skoro to dla niego tylko seks i traktuje kobiety jak dziury.

Gość gość
Zaraz się oburzycie, tylko że dzíwki są bardziej zadbane od przeciętnej kury domowej, zresztą każda z was ma różne choróbska a jakoś faceci nie wymagają przed dymaniem historii chorób od lekarza pierwszego kontaktu.

Gość gość
Skad wiesz jak wszyscy faceci traktuja d****i? Bywa, że lepiej je traktuja niż niejedna "normalna" kobietę.