Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była żona...

Polecane posty

Gość gość
Skoro rozstała się,to twój facet ma wolną drogę do niej.Nie narzucaj się takiemu.Nie bądź powojem.Puść wolno,niech idzie.

Gość gość
jak ci pokazywał,że kocha? drobne przysługi???

Gość gość
Puściłam go wolno już wiele razy, ale to do mnie wraca...mówi też, że odkąd ona jest sama, to mógłby być z nią, ale nie chce, bo to mnie kocha...

Gość gość
Koleżanka u męża w komórce tez znalazła zdjęcie z jakąś.Wypierał się,przeklinał ją,ze to po prostu kolezanka.Nie ma to żadnego znaczenia dla niego.G****o prawda.Okazało się,ze jest to wieloletnia kochanka.Tylko po co słodził swojej zonie???

Gość gość
no niech idzie, jak go wcześniej zdradzała, to zdradzi po raz kolejny. Tak wiec jeśli do niej wróci, to prędko przyleci z podkulonym ogonem z powrotem. Tak więc, jak chce iść niech idzie, jakkolwiek się stanie i tak będziesz wygraną.

Gość gość
To było coś więcej niż drobne przysługi...był i jest przy mnie zawsze...bez względu na porę dnia i nocy...

Gość gość
Słodził żonie by nie wyczuła tej drugiej.Facet to świnia.

Gość gość
Czyli to zdjęcie ma być dla mnie potwierdzeniem, że jednak o niej nie zapomniał?! Bo jak to inaczej wytłumaczyć? Wiadomo,że każda sytuacja jest inna, ale jakie jest inne wytłumaczenie na to, że były mąż robi zdjęcie swojej byłej żonie?!

Gość gość
autorko,a ty jestes tez po rozwodzie?

Gość gość
"puśćłam go wolno wiele razy ale to do mnie wraca" czyli masz partnera, k****arza jednym slowem, bo jak inaczej to rozumieć? Aż dziw bierze, że wy kobiety sie godzicie, na takie zagrywki.

Gość gość
Tylko że on nie chce do niej wracać...więc ja się pytam na co mu jej zdjęcie...

Gość gość
Tak też jestem po rozwodzie...

Gość gość
a w jakim wieku jesteście i macie dzieci

Gość gość
Z tym że wolno go puściłam to jest tak, że jestem zbyt zaborcza i mam ogólnie ciężki charakter i dlatego już mu mówiłam wiele razy, że jak coś mu się nie podoba to może odejść...ale ony nadal był i jest przy mnie...

Gość gość
Ja po 30tce a on po 40tce... ja mam syna a on ma córkę...

Gość gość
gość dziś [07:36, sa kobiety,które uwielbiaja być lekceważone,okłamywane taka wie,ze ten facet to kłamca,k****arz być może znali się przed rozwodem,i dlatego facet robi to,co robi

Gość gość
eee,myślałam,ze jesteście starsi teraz mi juz nic nie pasuje do mojego rozumowania

Gość gość
Facet sam nie wie czego chcę ,mówi że cię kocha to tylko puste słowa a myśleć może zupełnie co innego.

Gość gość
kochający ojciec dla córki zrobi wszystko,nawet wróci do jej matki

Gość gość
weź zrob to samo spotkaj sie z byłym mężem i zrób sobie jego zdjęcie, i ustaw na tapete, ciekawe jak zareaguje twój partner

Gość gość
W jego przypadku to nie puste słowa...wierzcie mi, że gdyby on miał taki charakter jak ja, to już dawno bym go w zad kopnęła...a on mimo to nadal był i jest...

Gość gość
A co ma ci mówić? Chesz usłyszeć,że kocha,proszę bardzo,nie ma z tym problemu...Nie mam zaufania do porzuconych rozwodników.Manipulant,przebiegły lis.

Gość gość
Skoro masz taki podły charakter,to pewnie rozważa odejście.Pewnie jestes gorsza od jego byłej.Nie zdziw się,jak to on odleci.

Gość gość
Ale nie rozumiem...po co pakować się w kolejny związek skoro nadal myśli się o byłym partnerze...

Gość gość
porzuceni lubią rewanżować się tym samym,taki los

Gość gość700
oj tak i jeszcze sie obwiniaj bo on jest taki dobry ze to wszystko, dzielnie znosi, twoje " bezpodstawne" paranoje itd. Teraz ma niezly patent na ciebie, bedzie przez dlugi czas wmawial, ci , ze sobie wszytsko wyolbrzymiasz, robiac z siebie ucieleśnienie dobroci a z ciebie ta złą. No bo w koncu masz taki cieżki charakter, i jeszcze nauczyłaś sie za to przepraszac. Swietny uklad do usprawiedliwiania swojej zdrady, nie ma co. Z tym, ze cieżki charakter to jedno, oszustwo, zdrada to coś o wiele gorszego, i takich rzeczy się nie wybacza, i nie usprawiedliwia.

Gość gość
po co pakowac się? to zwykły *****cz,chce mu się...... dla niego jestes zapchajdziurą

Gość gość
Nie że podły...ale ciężki...nie jestem z kamienia...mam też uczucia...

Gość gość
pewnie, teraz będzie mial jeszce satysfakcje jak cie pusci kantem , w koncu ma okazje sie odegrać za to co zrobiła mu była, a ty niestety jesteś idealną kandydatką do tego..

Gość gość
a po co ma sobie utrudniać życie? na pewno chce mieć święty spokój,ty tego mu nie dasz,po co się szarpać??? miał okazję przekonać się,co stracił,