Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papiga

Seks bez zabezpieczeni, ciaza?

Polecane posty

Witam! Mam 19 lat, moj cykl trwa 26-28 dni, czasem zdarzy sie ze pelny miesiac ale to sporadycznie, miesiaczke mam przez 6-7 dni, z tym ze 6 i 7 dzien to takie male plamienia. Teraz przejde do sedna sprawy. Otoz ostatnia miesiaczke mialam 20 sierpnia i 27 sierpnia koichalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia ( dodam ze nie plamilam). Twierdzi ze nie konczyl we mnie, ale wydaje mi sie ze i tak moglo cos mu "wyleciec" gdyz strasznie bylam wilgotna, jak nigdy. Wiec pytanie brzmi, jakie jest prawdopodobienstwo ze moglo dojsc do zaplodnienia? Tak wiem, wiem moge poczekac jeszcze chwile i sama sie przekonam czy jestem w ciazy czy nie albo ze moglam sie zabezpieczac i teraz nie mialabym takiego problemu, prosze... darujcie sobie takie komentarze. :))))

Gość gość
a myślisz,że są tu wróżki?

Gość gość
nie zadawaj durnych pytań.

Gość gość
Autorko, skoro nie chcesz narażać się na głupie komentarze, to nie udawaj, ze nie wiesz, że każdy stosunek bez zabezpieczenia niesie za sobą ryzyko zapłodnienia.

Gość gość
Dajcie dziewczynie spokój! Napisała jasno, że nie chce głupich komentarzy otrzymywać. Tak to prawda, każdy stosunek bez zabezpieczenia jest ryzykowny ale są też tzw dni niepłodne, które w tym czasie miała.

Gość gość
Zresztą nie wiemy czy ona stara się o dziecko czy też nie

Gość gość
A ja nie wierzę, w te niepłodne zaraz po okresie. Znam wiele kobiet, które wierzyły w tę bajeczkę i w ten sposób wpadły. W dobrych warunkach plemniki potrafią naprawdę długo przetrwać, a i owulacja potrafi się przesunąć.

Gość gość
przy 26 dniowym cyklu 7 dzien cyklu moze byc jak najbardziej płodny i ciaza jest mozliwa. w takim cyklu owulacje powinnas miec około 10-12 dnia cyklu a te 3-5 dni przezycia plemników to nic nadzwyczajnego, śmiało mogą tyle przeżyc.

Gość gość
a skąd wiesz,że nie miała płodnych? wróżka? KAżdy cykl jest inny, ja zaszłam w ciążę właśnie zaraz po okresie.

Gość gość
no mówie przeciez ze mogła miec płodne!, ludzie, dni połodne po okresie to jest normalka, co sie tak dziwicie ze w ciąże zachodzicie zaraz po okresie jak to przy krótkich cyklach NORMALKA! Ktos tu nie umie czytac ze zrozumieniem...

Gość gość
Pytanie inne troche niz autorki. Czy jak chlopak skonczy we mnie, to ta sperma z czasem wylatuje z naszym sluzem? Bo zauwazylam wczoraj i dzis ze strasznie duzo sluzu wylatuje, a z chlopakiem kochalam sie w piatek, czy to to?

Gość gość
no dokladnie, jak dla mnie mozesz byc w ciazy.. ja tez uprawialam sex bez zabezpieczenia w nieplodne a poza tym mialam nigdy nie miec dzieci lub miec problem z zajsciem bo mam zespol policystycznych jajnikow a tu za 4 miesiace bedzie dzidzius :) pozdrawiam ale nie nakrecaj sie nie potrzebnie, poczekaj lub najlepiej zrob test

Gość gość
no pakuj plecak i do szkoly marsz

Gość gość
Sperma wylatuje razem ze śluzem, ale w moim przypadku zazwyczaj na drugi dzień, a nie po trzech...

Gość gość
Też mi sie wydaje że to nie możliwe zeby po tzrech dniach jeszcze cos wylatywalo ze mnie, ale nigdy wczesniej az tyle go nie mialam! Stad to byc moze dla wielu z was glupie pytanie