Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 17 lat i jestem w ciąży :(

Polecane posty

Gość gość

chyba jestem, zrobiłam już dwa testy kupione w automacie na stacji metra i oba pozytywne. Czy mogę jednak nie być w ciązy? okres mi się spóźnia już około 2 tygodni, ale czasem miewałam nie do końca regularnie, choć chyba aż tyle się nie spóźniał. Jeśli jestem w ciąży to z Koreańczykiem, rok starszym, on nie jest moim chłopakiem i potem żałował tego co zrobiliśmy, mówił, że przeprasza, ale nie będzie ze mną. Jego matka wywaliła mnie za drzwi :/ a jak bym była w ciązy to nie wiem co powiedzą :( Od moich rodziców też raczej ciężko liczyć na wsparcie. Mieszkam w Niemczech od niedawna i nawet nie ogarniam do końca niemieckiego, nie wiem gdzie mogłabym tu iść do ginekologa bo nie byłam nigdy i nie wiem czy mogę bez rodziców :( Boże, co robić? Pomóżcie :(

Gość gość
Czy mogę jednak nie być w ciązy? x Przykro mi, ale to niemozliwe, 2 pozytywne testy mówią same za siebie

Gość gość
w niemczech można legalnie usunąc

Gość gość
ale czy osoba niepełnoletnia jak ja może w ogóle w Niemczech iść do lekarza bez rodziców?

Gość gość
zachcialo sie dzieciom seksu

Gość gość
Poszukaj Polskiego lekarza,napewno tam jest duzo Polaków.

Gość gość
czy ktoś nie możne normalnie odp? :/

Gość helamagbe6
a w jakim miescie konkretnie mieszkasz? bo ja teraz z gdanska wynioslam sie do miasta kilometr od frankfurtu. nie przejmuj sie. to sie zdarza niestety. musisz szybko dorosnac. powiedz rodzicom i temu chlopakowi. podasz go o alimenty i bd git. na pewno od panstwa jakies siano dostaniesz a jak maluszek sie urodzi to zwariujesz na jego punkcie. koreanskie dzieci sa sliczne