Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

regularne zażywanie pigułek tzn?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, zaczęłam stosować pigułki antykoncepcyjne, ale martwię się o ich skuteczność, ponieważ na opakowaniu było napisane, że należy je przyjmować regularnie o tej samej porze. Biorę je codziennie, ale przez pierwszy tydzień zażywałam około 19.00-20.00, a potem zmieniły mi się godziny na około 15.00-16.00. I to podczas pierwszego miesiąca stosowania. Czy taka zmiana godzin może przyczynic się do osłabienia skuteczności?

Gość gość
W większości takie tabletki sa bardzo szkodliwe!!Najlepszy jest kalendarzyk i prezerwatywa nie kończy się rakiem jak po hormonach!!A dodam,że nam ginekolog zalecił własnie taka antykoncepcje a dodam,ża nam bo męża mam zawsze podczas całego badania przy sobie nawet na fotelu i wspierał porody.A mamy Prawo do obecnosci nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów ust 2008 r art 21 Prawo pacjenta.Dodam,ze Kazde badanie pochwy moze skończyć sie zakazeniem bo rękawiczki chronia niestety tylko lekarza nie pacjenta!Bo czesami dotyka coś w gabinecie potam bada pochwę zakażając ją dlatego leżac nie widzimy a mąż widzi co robi ginekolog i wtedy KAŻE zmienić rekawiczki!