Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto powinien pierwszy zaprosić do domu?

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy po 20stce. jesteśmy razem bardzo krótko, tak samo krótko się znamy :p chlopak przyznał, ze się zaangażował, coś tam przebąkiwał o wspólnym mieszkaniu gdyby coś się działo, przyznał ze jest zakochany. no fajnie. super się przy nim czuję, ale jak dla mnie wszystko za szybko troszkę idzie. także wszystko traktuję z przymrużeniem oka. gdy jesteśmy razem faktycznie czuję jakby mnie traktował na poważnie. na fb wszyscy widza, że jesteśmy razem. jednak nie potrafię zacząć się angażować, bo... nie poznałam jeszcze jego rodziny, nikogo z przyjaciół najbliższych. ja w sumie go też nie. rozmyślam czy to ja powinnam go zaprosić do siebie najpierw? czy może on mnie do siebie? wiadomo, przedstawienie rodzinie swojej dziewczyny oznacza, że wkraczam w jego życie...

Gość gość
oj dzieci, przeciez wy domów jeszcze naie macie,zapytajcie rodzicow o pozwolenie

Gość gość
haha czemu tak mówisz. mieszkanka swoje kochanie moje mamy. ja mam już "odłożone" dla mnie, chłopak wyprowadza się na swoje za kilka miesięcy. mi chodzi aktualnie... czy to obojętnie czy facet powinien pierwszy?