Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimozajka

Manicure hybrydowy, efekt po

Polecane posty

Witam, jestem tu nowa i chciałabym zasięgnąć opinii Pań, które korzystały z takiego manicure'u i mogłyby mi powiedzieć, w jakim stanie zastały swoje paznokcie po zdjęciu z płytki lakieru. Zastanawiam się nad wykonaniem tego zabiegu, ale martwi mnie jedna sprawa. Mianowicie, że moje paznokcie będą w opłakanym stanie po zmyciu warstwy lakieru. Proszę o pomoc i pozdrawiam :)

Gość gość
nie miałam żadnych problemów, ale moje paznokcie sa dosyc mocne, bo biorę belissę hybrydy robie regularnie na stopach, bo swietnie sie trzymają

Gość gość
Jeśli kosmetyczka nie spilowywuje płytki za mocno będzie ok, wszystko zależy ofd tego jakie miałaś paznokcie przed hybryda

Trochę mi się rozdwajają, ale nie ma tragedii, to chyba wina lakierów do paznokci... Dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
Ja bym ci i kazdej nastepnej pani odradzila ,zrobilam sobie raz i w zyciu wiecej tego bledu nie popelnie zniszczylam sobie moje sliczne ,zdrowe paznokcie

Gość gość
NIGDY WIĘCEJ HYBRYDY I TIPSÓW !!!

Gość gość
dobrze zorbione hybrydy nie niszcza bardzo paznokci, na pewno mniej niz tipsy. Ja po rocznym nakladaniu hybryd, odpowiednioe zdjetym nie mialam problemu. idz do www.instytut-artdeco.pl - tam Ci nie zniszczą paznokci.

Gość gość
u mnie był opłakany... juz nie zrobilam ani razu sobie hybryd. teraz zakupilam lakier ice chic od golden rose i na to daje ich top coat. wyglada jak hybryda :)

Gość gość
moje paznokcie po roku hybryd non stop są w najlepszej kondycji w życiu :) Serio, nareszcie miały szansę odrosnąć i wzmocnić się przez to, ze był ciągle przykryte twardym lakierem. Hybrydy robię sobie sama lakierami semilac. Jedyną rzeczą, która niszczy płytkę paznokcia jest nieprawidłowe zdejmowanie lakieru (inwazyjne zrywanie, skrobanie, metalowymi narzędziami, piłowanie bez umiaru), albo skubanie i grzebanie wieczne przy paznokciach. Kontakt z acetonem raz na dwa tygodnie nie robi na moich paznokciach specjalnego wrażenia, szczególnie, że wacik z acetonem odmacza lakier a nie "gołą" płytkę paznokcia.

Gość arleta32
Ja też nie narzekam na kondycję paznokci mimo, że manicure hybrydowy często robię. Ale używam tylko sprawdzonych produktów - od Indigo. Tutaj https://www.indigo-nails.com/pl,lakiery-hybrydowe.html masz ich lakiery. Mnie ani nie uczulają, anie nie niszczą mojej płytki paznokciowej.

Gość gość
Od tych zwykłych lakierów miałam strasznie poniszczone paznokcie. Miałam też zwykły aceton z zestawu. Później zainwestowałam w lakiery Makear i paznokcie były nie do poznania