Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny zamierzam iść do ginekologa ponieważ zdecydowałam się z chłopakiem na antykoncepcję :) jak wygląda wizyta . lepiej iść do faceta czy kobiety ja osobiście wolę do faceta ponoć bardziej delikatni są . proszę o rady

Gość gość
ja pierwszy raz byłam u kobiety, bardzo fajna, miła, delikatna. Najlepiej powiedz, że to Twoja pierwsza wizyta :) ja się tak bałam, że mi się nogi trzęsły na tym fotelu, hehe, ale to nic strasznego :)

Gość gość
I będziesz łykać rakotwórcze pigułki anty żeby twój chłopas, który nie jest twoim mężem, mógł cię posuwać dla jego wygody? Po co dziewczyno, czemu tak niszczysz swoje ciało, dla kogo? On cię por\ucha kilka lat, znudzi się tobą i kopnie cię w doopę, i będzie miał gdzieś to, że masz zakrzepicę czy raka piersi po tabsach. Używaj gumek, to nie jest twój mąż żebyś miała robić tak jak on sobie życzy.

Gość gość
albo raka jajnika

Gość gość
Gumki nie dają takiej pewności. Guma ma pory przez które plemniki mogą swobodnie przechodzić. Wiedziałeś/wiedziałeś ???

Gość gość
"I będziesz łykać rakotwórcze pigułki anty żeby twój chłopas, który nie jest twoim mężem, mógł cię posuwać dla jego wygody? Po co dziewczyno, czemu tak niszczysz swoje ciało, dla kogo? On cię p****** kilka lat, znudzi się tobą i kopnie cię w doopę, i będzie miał gdzieś to, że masz zakrzepicę czy raka piersi po tabsach. Używaj gumek, to nie jest twój mąż żebyś miała robić tak jak on sobie życzy" x Ot, cała prawda

Gość gość
Dobrze, że są jeszcze tacy ludzie, którzy na wszystkim się znają i dzielą się wiedzą z innymi ja mój przedmówca. Jesteś lekarzem? farmaceutą? Skąd takie informacje?

nie słuchaj pierdzielenia przedmówczyń. masz rację, zabezpiecz się, nie ściągaj na siebie w młodym wieku niechcianej ciąży. ja chodzę do ginekologa faceta, miły jest. musisz się rozebrać od dołu, w wielu gabinetach są takie spódniczki które się zakłada żeby po gabinecie bez gaci nie latać. robi Ci badanie na tam fotelu oraz inne badania, rozmawia z Tobą, kiedy miałaś ostatnią miesiączkę - wypisz kilka ostatnich dat by wiedział czy masz regularne, pyta Cię o stan zdrowia itp. w czasie brania tabletek przez pierwszy miesiąc dwa mogą być działania uboczne które potem powinny przejść, jeśli nie przechodzą tabletki są źle dobrane, jeśli są dobrze dobrane potem już powinnaś się dobrze czuć. ;)

Gość gość
zgadzam się z małarudamaruda, nie słuchaj gadania o raku, hehe, ewidentnie ktoś nie wie o czym mówi :p wszystkie leki mają efekty uboczne, nawet aspiryna, a anty mają też wiele zalet, nie licząc antykoncepcji, regulują cykl, gospodarkę hormonalną, lepsza cera, zdrowsze włosy, a nie rak i zakrzepica... :p