Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszczesliwe w zwiazku

Polecane posty

Gość gość

sa tu takie osoby? i dlaczego nie jestescie szczesliwe?

Gość gość
Ja jestem. Bo mąż i ja .. Mijamy się . On pracuje ja pracuje do tego gospodarstwo.... brak czasu dla siebie no i brak Energi życiowej u męża wszystko psuje :-( Ma 30 lat a zachowuje się jak dziad jakiś. ..

Gość gość
a ty dlaczego ? kurczę jeżeli nie jestem szczęsliwa odchodzę dla dla mnie to proste ,po co się męczyć

Gość gość
to samo u mojego brak zycia w sobie. nie stara sie, nie przyklada sie do niczego. takie 30 letni kapec z niego.

Gość gość
TO dlaczego jeszcze jesteście razem

Gość gość
Co dlaczego ? Dlaczego pracuje ? Bo brakowało mi kontaktu z ludźmi. Skoro mąż wiecznie miał chm ery wiec ja musiałam skrzydła rozwinąć. Dość miałam słów ze NIE PRACUJE .... :-(

Gość gość
mamy dziecko a on niechce zeby wychowywalo sie w nie pelnej rodzinie.

Gość gość
czuje jakbym byla sama z dzieckiem. a nie ze mam kogos obok siebie.

Gość gość
Nie kocham męża choć teraz jest wzorem ojca i męża ..niestety kiedyś było inaczej i moja miłość umarła. Pomimo wszystko nie umiem jej już wskrzesić:(mam wszystko on dobrze zarabia rozpieszcza mnie jest bardzo dobrym mężem tylko dla mnie jest za późno. .. nie umiem zapominać ani wybaczać. . Chciałabym go pokochać ale nie udaje mi się od lat i to mnie przytłacza ze mogło być dziś tak idealnie gdybym umiała zapomnieć przeszlosc

Gość gość
rozpieszcza cie stara sie. a moj nic. twierdzi ze kocha to dlaczegoja tego nie czuje?

Gość gość
TaWredna ty nie bądź taka mądra bo ludzie sie zmieniaja . Ja jestem kilka lat po ślubie i od 2 lat mój mąż nie chce ze mną sypiać. Nie ma popędu seksualnego do tego brak wzwodu a nie chce sie leczyć BO NIE. Jemu seks do zycia niepotrzebny a mnie tak . Dlatego od pol roku zdradzam męża .Moj kochanek ma zonę i 2 dzieci . Dawniej wyzwałabym taka kobiete od d***** a teraz jestem jedna z nich . Dlaczego jestem z mężem ? bo go kocham, bo jest moim przyjacielem , bo jest cudownym ojcem . Niestety nie ma miedzy nami namietnosci i jest jak jest.

Gość gość
Bo im się wydaje ze my wiemy to tak po prostu. A my potrzebujemy czegoś więcej Ja widzę miłość mojego każdego dnia .mile to wszystko daje mi radość i bezpieczeństwo ale nie mogę go pokochać. Chyba nie można zakochać się 2 raz w tej samej osobie albo ja jestem jakaś dziwna. Po prostu kiedyś bardzo mnie krzywdzil

Gość gość
wredna jaka mundra.A ty nie widzialas co bralas? Takiego idaela sobie wzielas,ktory bil ciebie dzieciaka

Gość gość
tawredna widziały gały co brały powiadasz? to czemu za pierwszym razem ci nie wyszło skoro widziały gały co brały?

Gość gość
Bo myślała,że będzie w/p/i/e/rd/o/l pięć razy w tygodniu a okazało się ,że zbierała baty caly tydzień na okrągło:)