Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zebrać w sobie siłę psychiczną, by popełnić samobójstwo?

Polecane posty

Gość gość

Powód jest następujący i zanim ocenicie przemyślcie poważnie co mam do powiedzenia. Jestem facetem i zauważyłem, że mam już bardzo przerzedzone włosy, więc pewnie niechybnie czeka mnie wyłysienie. Zanim zaczniecie pisać, że to nie jest wystarczający powód do samobójstwa to wysłuchajcie moich argumentów. Wszystko dzisiaj kręci się wokół atrakcyjności, a od faceta wymaga się już tego, by była nieskazitelna. Możecie się śmiać, ale jestem przekonany, że już nikogo nie znajdę, gdy to nastąpi, a mało tego, będę traktowany przez kobiety z pogardą z powodu tego ubytku w wyglądzie. Dziś niestety już nie czyny mężczyzny, ale jego wygląd świadczy o nim. Gdybym jeszcze był typem, do którego pasuje brak włosów, jak Bruce Willis, ale nim nie jestem. Wiem również, że moja partnerka, gdy to tylko nastąpi rzuci mnie, jak najszybciej pod dowolnym pretekstem, bo nie oszukujmy się, ale żadnej kobiecie się nie podoba, gdy facet traci włosy. Do tego przy dzisiejszych wymaganiach kobiet, już prędzej łysa dziewczyna znajdzie faceta niż łysy facet kobietę.

Gość gość
idz do dermatologa i poproś o skierowanie na pantonogram,pomoże ci

Gość gość
jak jesteś tym gościem co wklejał tu foty swoich włosów i pytał się czy łysieje to radzę się skonsultować z psychiatrą

Gość gość
O mój drogi ja już widziałam facetów na wózku inwalidzkim żeniących się ze zdrowymi dziewczynami, tak więc uszy do góry, masz wszelkie szanse.

Gość gość
"O mój drogi ja już widziałam facetów na wózku inwalidzkim żeniących się ze zdrowymi dziewczynami, tak więc uszy do góry, masz wszelkie szanse." Pewnie mięli kasy jak lodu, albo na wózku wylądowali dopiero po paru latach związku.

Gość gość
Nie zbierzesz takiej siły. Bo ludzie, którzy popełniają samobójstwo to ludzie, którzy postradali zmysły albo zrobili to pod wpływem alkoholu lub innych środków odurzających. Nikt zdrowy psychicznie nie targnie się na swoje życie. Tobie chyba leciutko odbija, żeby z powodów łysienia chcieć popełniać samobójstwo?

Gość gość
jesteś facetem? jeżeli tak to popełnisz samobójstwo. dotrzymasz danego sobie słowa a jak jesteś tchórzem , leszczem to będziesz łysiał i żył jak gnój

Gość gość
Tylko nie pisz w liście pożegnalnym że to przez włosy bo koroner zdechnie ze śmiechu

Gość gość
Jestem podobnego zdania jak ktoś wyżej. Zabij się i przestań spamować swoim łysieniem :) G****o nas to obchodzi :) Powodzenia :)

Gość gość
idź kup sobie tupecik jak cię gość w sklepie wyśmieje to znaczy że trzeba iść do psychiatry

Gość gość
Czesz się "na pożyczkę" :D

Gość gość
A mnie łysi faceci się podobają, a jestem dość atrakcyjna dziewczyną i co ty na to?

Gość gość
Możecie się śmiać, ale facet z takim defektem będzie miał schody do końca życia. Kobiety( jako, że oceniają facetów tylko po wyglądzie) a tępią tych z defektami, będą go gorzej traktować na każdym kroku, szykanować, nabijać się, nawet przy głupim obsługiwaniu w sklepie. Jeśli chłopak będzie szukał pracy i będą tam kobiety to będzie miał prze&ebaną atmosferę. Nic dziwnego, że chce popełnić samobójstwo.

Gość gość
Widać że to prowo albo ta ciamajda to kompletny idiota :o

Gość gość
To nie prowo. Ciekawe co wy byście zrobili w takiej sytuacji.

Gość gość
To nie prowo. Ciekawe co wy byście zrobili w takiej sytuacji.

Gość gość
P i z d e c z k a w rurkach jak większość facetów z "nowego pokolenia". Do ewentualnego związku wniesie depresję, fobię społeczną i zapas lakieru do włosów a jego ulubionym filmem jest "sala samobójców"

Gość gość
"P i z d e c z k a w rurkach jak większość facetów z "nowego pokolenia". Do ewentualnego związku wniesie depresję, fobię społeczną i zapas lakieru do włosów a jego ulubionym filmem jest "sala samobójców"" Z jakiegoś powodu faceci stali się takimi p**deczkami w rurkach, a konkretnie po to, by dopasować się do oczekiwań kobiety. Właśnie za takimi lalusiami one najwięcej się oglądają.

Gość gość
Ci na wózkach nie mieli chyba wiele kasy bo byli studentami jak my wszyscy wtedy. Za to trafili na chcące koniecznie wyjść za mąż dziewczyny.

Gość gość
Kiedyś w końcu zauważą że taki miękki fajfus spędza przed lustrem więcej czasu z kosmetyczką niż one same :)

Gość gość
"Kiedyś w końcu zauważą że taki miękki fajfus spędza przed lustrem więcej czasu z kosmetyczką niż one same " Ale zanim to nastąpi por*chają, a łysy zostanie wyśmiany na starcie, albo potraktowany pogardliwym prychnięciem.

Gość gość
Co za idiota. Nie zasługujesz na tytuł mężczyzny chłoptasiu, maminsynku.

Gość gość
ale taka prawda, kobiety patrzą tylko na wygląd.

Gość gość
nazrec sie tabletek na porost wlosow w ilosci stukrotnie przewyzszajacej zalecenia producenta... zawsze bedziesz mial wymowke sam przed soba ze ty tylko nie chciales miec glacy

Gość gość
Co za ludzie... nie martw się chłopaku, na pewno znajdzie się jakaś dziewczyna która cię pokocha. Trzymam za ciebie kciuki, a na to forum lepiej już nie wchodź. Będzie dobrze!

Gość gość
Gdybys mial jaja to dawno bys juz to zrobil,a nie pytal sie na forum jak zebrac na to sile psychiczna.Odpusc sobie,jak jestes na to za slaby.

Gość gość
"Co za ludzie... nie martw się chłopaku, na pewno znajdzie się jakaś dziewczyna która cię pokocha. Trzymam za ciebie kciuki, a na to forum lepiej już nie wchodź. Będzie dobrze!" Dzięki za życzliwość, ale niestety prawda się nie zmieni.

Gość gość
Mnie się podobają niektórzy łysi, no ale widzę że to jest prowo.

Gość gość
Nie, to nie jest prowo, a co z tego, że Ci się podobają niekórzy, pewnie tacy jak Bruce Willis.

Gość gość
Co Ty piszesz? Wmawiasz sobie bzdury, bo najłatwiej się poddać. Mój facet ma 40 lat i zaczął łysieć jakieś 7 lat temu. I co z tego? Kocham tę jego coraz większą łysinkę. W życiu nawet jedna myśl nie przyszła mi do głowy, że mi to przeszkadza, jak możesz tak pomyśleć? Pokazałam T. ten post i on też w to nie wierzy, nawet przez chwilę nie był to problem ani dla niego ani dla mnie. Pewnych rzeczy się w życiu nie przeskoczy, a może nawet by się dało na upartego, tylko czy to warte stresu i energii? I tak wszyscy kiedyś umrzemy - jeden umrze łysy, drugi z włosami, jeden chudy, drugi gruby. I czy warto marnować życie na zamartwianie się takimi rzeczami?