Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

karolinak886

salon kosmetyczny

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ja chodz臋 co jaki艣 czas do salonu kosmetycznego https://www.salon-hana.pl/ na r贸偶ne zabiegi. Ostatnio by艂am na ultradzwi臋kach na peelingu kawitacyjnym i ten zabieg bardzo dobrze na mnie dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja polecam salon www.imageszczecin.pl w kt贸rym mo偶na przeprowadzi膰 za rozs膮dn膮 cen臋 depilacje laserow膮. Ja osobi艣cie usuwa艂am ow艂osienie z g贸rnej wargi....bo troch臋 mi to przeszkadza艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli rozgl膮dacie si臋 za fajnym salonem kosmetycznym to wybierzcie si臋 do www.rehavitalsiolkowice.pl Salon ten znajduje si臋 pod Opolem w miejscowo艣ci Sio艂kowice. Poza salonem kosmetycznym, znajduje si臋 tam te偶 mini SPA, z kt贸rego warto skorzysta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ostatnio by艂am na 艣lubie kole偶anki w Gorzowie Wielkopolskim i uda艂am si臋 do salonu pi臋kno艣ci http://www.blackpearlspa.pl/ mog臋 poleci膰. Dziewczyny super obs艂uguj膮, do tego znaj膮 si臋 po prostu na swojej pracy. Jestem bardzo zadowolona po wizycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gabi

Bardzo fajny gabinet kosmetyczny znajdziemy w Szczecinie i jest to salon聽www.maestriaklinikaurody.com w, kt贸rym znajdziemy szereg zabieg贸w na ca艂e cia艂o.聽 Salon oferuj臋聽wysokiej klasy zabiegi kosmetyczne uj臋drniaj膮ce i uelastyczniaj膮ce sk贸r臋.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beatka

Ja mam sw贸j sprawdzony gabinet kosmetyczny w Warszawie na聽Odkrytej 聽58 w salonie Thalgo.聽 Najcz臋sciej korzystam z us艂ug mezoterapii聽mikroig艂owej i taki zabieg bardzo聽 poprawia kondycj臋 sk贸ry.聽Mezoterapia聽mikroig艂owa zmusza sk贸r臋 do聽intensywnej regeneracji wi臋c聽聽sk贸ra si臋 super regeneruj臋.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tesia123

Salon salon-estela.p ma depilacj臋 laserow膮, bardzo polecam, super sprawa. Nie boli (chocia偶 oczywi艣cie, jaki艣 tam dyskomfort mo偶e by膰), jest skuteczna, bardzo u艂atwia 偶ycie ;) Ja si臋 czu艂am zrelaksowana dzi臋ki paniom z salonu. Moim zdaniem 艣wietnie wydane pieni膮dze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zanetka

Ja polecam super salon Monic studio 聽Warszawa Sadyba. Salon oferuj臋聽najwy偶szej klasy zabiegi kosmetyczne na twarz i cia艂o oraz zabiegi piel臋gnacyjne d艂oni i st贸p przeprowadzane przez do艣wiadczonych specjalist贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Pod Opolem znajduje si臋 bardzo dobry salon kosmetyczny oraz o艣rodek wypoczynkowy ze SPA. Polecam wam zapozna膰 si臋 z ofert膮 www.rehavitalsiolkowice.pl Tam mo偶ecie si臋 odm艂odzi膰, zregenerowa膰 i wypocz膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania_z_poznania

Polecam ca艂ym sercem w Krakowie klinik臋 MEDICOR - https://medicor.krakow.pl聽- wiem, 偶e jeste艣cie z Warszawy, ale klinika ta posiada w艂asne apartamenty, dlatego mo偶na uda膰 si臋 na zabieg i pozwiedza膰 miasto - ja obecnie mieszkam w Poznaniu, ale do Medicor na zabiegi je偶dz臋 bardzo cz臋sto. Przede wszystkim wykonuj膮 depilacj臋 laserow膮, jak i inne zabiegi medycyny estetycznej. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Warto si臋 um贸wi膰 do Beauty Skin, robi膮 wszystko, kompleksowe podej艣cie w jednym miejscu. Ja si臋 tutaj zg艂osi艂am z moim problemem na brzuchu.... Bardzo 藕le to wygl膮da艂o, totalnie nie lubi艂am chodzi膰 w ubraniach bardziej przylegaj膮cych do cia艂a. Od tej wiosny si臋 to zmieni 馃檪 Kriolipiloza dzia艂a cuda je艣li chodzi o odchudzanie i formowanie sylwetki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolla

Bardzo dobry jest Gabinet Kosmetyczny Anette 聽w Katowicach na Poniatowskiego 30. Chodz臋 tam od dawna i uwielbiam ich zabiegi, zawsze wracam zrelaksowana no i pi臋kniejsza :);) Przed wakacjami robi艂am zabiegi antycellulitowe a teraz jesieni膮 zrobi臋 pilingi i mezoterapi臋 z retinolem, rok temu robi艂am te zabiegi i bardzo fajne da艂y efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martyna

Polecam ci si臋 uda膰 do biomax super o s艂uga i bardzo mi艂a atmosfera! Polecam a zabiegi rewelacja!聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aleksandretta z Moguncji

Ja ucz臋szczam najch臋tniej do tych klinik i salon贸w kosmetycznych w kt贸rych personel korzysta z Custom Pack贸w od Restylane, dzi臋ki nim zabiegi s膮 jeszcze bardziej sterylne ni偶 zazwyczaj. To kwestia zdrowia, a na zdrowiu nie nale偶y oszcz臋dza膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tanita

Ja korzysta艂am z oferty salonu Biomax i jestem bardzo zadowolona, z pewno艣ci膮 wr贸c臋 tam jeszcze nie rad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika

Ja r贸wnie偶 korzysta艂am z us艂ug salonu Biomax i sobie chwal臋, g艂贸wnie chodz臋 na us艂ug臋 przed艂u偶ania rz臋s i naprawd臋 jestem zadowolona. Salon ma bardzo bogat膮 ofert臋 zabieg贸w, dlatego polecam wszystkim kt贸rzy chc膮 dobrze zadba膰 o siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Judyta

Biomax to najlepszy salon kosmetyczny w mie艣cie, uwielbiam ich! Chodz臋 systematycznie do nich na przed艂u偶anie rz臋s i wszystko zawsze jest w porz膮dku, rz臋sy s膮 zrobione zawsze bardzo dbale

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania

Jestem bardzo zadowolona z us艂ug Biomax. Zar贸wno zabiegi na twarz jak i regulacja + henna brwi wykonane bardzo dobrze. Plus za terminy - to dla tych, kt贸rzy jak ja zawsze w p臋dzie 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lolita

Odwiedzaj膮c Salon kosmetyczny Biomax na pewno poczujesz si臋 usatysfakcjonowana, ja chodz臋 tam od wielu lat i na pewno szybko nie zmieni臋 salonu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ankaaa

Peruka SC w 艁odzi na Wiwulskiego 15. masz tam i kosmetyk臋, i fryzjerstwo. Wiem, 偶e maj膮 jeszcze trychologa, jakby kto艣 chcia艂. Jak jeszcze jak mieszka艂am w 艁odzi, to chodzi艂am tylko tam. Teraz wyprowadzi艂am si臋 do Warszawy, bo zmieni艂am prac臋 i nadal ci臋偶ko mi znale藕膰 kogo艣, kto by dor贸wna艂 tamtym kosmetyczkom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Genewa

Salon Kosmetyczny Biomax ma wszystko w jednym miejscu. Obs艂uga bardzo mi艂a i profesjonalna , oferta bogata, ceny niewyg贸rowane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mircia

A ja mog臋 bardzo mocno poleci膰 Estell w Warszawie! Jestem bardzo zadowolona i wdzi臋czna obs艂udze 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Ostatnio tez tak zastanawia艂am si臋 d艂ugo nad makija偶em permanentnym i ostatecznie zdecydowa艂am si臋 na ofert臋 strefa-piekna.pl/. Bardzo przyjemna obs艂uga, kosmetyczki faktycznie dobrze znaj膮 si臋 na tym co robi膮 i maj膮 dobry pomys艂 na makija偶 wi臋c wychodzi si臋 od nich zadowolonym.

Udost臋pnij ten post

Je艣li szukacie salonu w Krakowie, polecam Bonadea 馃檪Jestem bardzo zadowolona z us艂ug gabinetu kosmetycznego, pe艂en profesjonalizm oraz dba艂o艣膰 o szczeg贸艂y podczas zabiegu,聽poza tym widze naprawd臋 duzy rezultat w swojej twarzy. Oczywi艣cie na plus 馃檪

Polecam r贸wnie偶 zabiegi depilacji laserowej:

https://bonadea-krakow.net.pl/oferta/depilacja-laserowa/

Maj膮 tam dobry laser light sheer, ktory daje trwa艂y rezultat.聽

Udost臋pnij ten post

Joliesse w Gda艅sku to ciekawa opcja dla os贸b z tr贸jmiasta, w swojej ofercie maj膮 oni r贸wnie偶 masa偶e

Udost臋pnij ten post

Polecam salon kosmetyczny Joliesse hair&spa. Chodz臋 tam regularnie do fryzjera i do kosmetyczki na paznokcie. Profesjonalna i mi艂a obs艂uga. Zawsze wychodz臋 od nich zadowolona z efektu ich pracy.聽

Udost臋pnij ten post