Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepsze są wpadki niż planowane dzieci

Polecane posty

Gość gość
Rodzisz masz kasę a stracić mozna ja łatwo

No, jeszcze próbuj mi wmówić, że rozmnażanie się jak nie ma kasy ma większy sens hah Sorry ja nie patologia ani nic w tym stylu. Aha-moje przygotowanie finansowe polegało również na zabezpieczeniu pewnego okresu czasu w razie "w"

Gość gość
Cieszysz się? W życiu niczego pewnym być nie można. Ja mam male dochody z mężem ale chcieliśmy dwojke. Maja jeść zabawki itp. A kółko teatralne nie jest im płatne potrzebne. Ja chodziłam na bezpłatne i nie płakałam.

Gość gość
Wypowiem się i ja. Mam dziecko planowane. Jestem nauczycielka przedszkola i musiałam zwolnić się z powodu ciężkiej atmosfery w pracy ale do rzeczy,nadal chciałam mieć dziecko wiec poszłam do pracy ale dostałam umowę na rok i mimo tego zdecydowałam się na ciążę i dziecko. Urodziłam i miałam pol roku macierzynskiego(2012rok) potem pup i znów szukanie pracy,żyliśmy skromnie,maz pracował na etat plus prace dorywcze,zlecenia w sumie i mieszkanie na kredyt oczywiście. Do czego zmierzam,dziecko planowane i chciane mimo trudniejszej sytuacji w życiu. Obecnie,firma ma równo dwa lata,ja zaczynam prace na poł etatu,prywatne przedszkole kosztuje tyle ile zarobię i żyjemy skromnie. MYSLE o drugim dziecku,kasy brak,praca fajna. Gdy przejdę na cały etat postaramy się o drugie- taki mamy plan ale gdyby była wpadka bysmy dali rade. ROZUMIEM I WIEM ze rozsądku ludzie planują dziecko ale czasem jest nie po drodze i co? Nie decydować się nigdy bo nas niestac??? Usunąć wpadkę? Ludzie,dziecko to cud Boży,daje nam szansę i kopa by coś zmiecic. Dumna jesteś ze dwoje dzieci (płody,zarodki)zabilas bo masz jedno wyczekane? Przyjdzie czas ze o tym pomyślisz i bedzie ci smutno. Żal. Kafeteria jest i bedzie o różnych problemach. Świat się zmienia,bywa sztuczny i różnie wychowujemy dzieci. WKURZA mnie gadka mm sn cc kp:P takie to skróty tu obowiązują?;) Mpj szwagier ma deoje z wpadki ivheat szczęśliwy,a koleżanka ma 3 planowanych i nie jest szczęśliwa i co?? Maz jej chce 4:bo córki nie ma tylko trzech synow.moje motto - uroda jak możesz,próbuj sn,karm jak możesz i chcesz lecz próbuj kp, NIE USUWAJ MIMO WSZYSTKIEGO!!!!!! DBAJ I KOCHAJ ZAWSZE BEZWZGLEDNIE

Gość gość
Ah ten słownik,szybko pisze. Firma=córka iherat = próbuje

Gość gość
ja mam z wpadki dwoje ( maz mysli ze z wpadki ja sobie wszystko zaplanowalam) zle nam sie nie powodzi ale maz jest typem ktoremu wiecznie malo , bo jeszcze tego i tamtego nie mam a jeszcze samochod lepszy kupimy a jeszcze meble wymienimy bla bla bla wiec ma dwoje z wpadki - kocha je jak wariat i samochod dal rade zmienic na lepszy :)