Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co panowie sądzą o robieniu minety?

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze żaden z moich partnerów nie zdobył się na to. Wiele kobiet na różnych forach pisze, że jest to bardzo przyjemne, a ich faceci robią to bez problemów. No i właśnie. Czy was, facetów też to podnieca? Czy robicie to "z przymusu"? Czy wasza partnerka was o to poprosiła, czy sami chcieliście to zrobić? Czy każde kobiece soki rzeczywiście mają rybi posmak i jeśli tak, czy to właśnie on was zniechęca? Od razu zazaczam, że codziennie się myję i używam płynów intymnych, żeby nie było głupich komentarzy "Nie robią ci, bo śmierdzisz"...

Gość gość
rybi zapach świadczy o infekcji bakteryjnej

Gość gość
To masz kiepskich partenow. Tu każdy facet zrobi Ci minetke. Mówisz I masz :+))

Gość gość A
Owszem że jest to bardzo przyjemne!! Mój facet uwielbia mi robić minetkę. Zawsze kiedy uprawiamy sex zaczyna się od pocałunków pieszczot i minetki tak zwana 69 pozycja. Czasem wystarczy nam gdy jak mu robię loda a On mi minetkę!!

Gość Ania 25 lat i Piotr 28 lat
Ja pisze mąż dyktuje robię to bo lubię bardzo mnie to podnieca - ja dopisuje że mnie też prosiła mnie ale sam też chciałem - ja dopisuje że to prawda proszę go nieraz nie nie czuję rybiego posmaku dla mnie to taki smak coś jak słodki pot ale się nawet nad nim nie zastanawiałem nie odrzuca mnie wręcz podnieca - ja już nic nie muszę dodawać od siebie

Gość gość
nawaleni te Piotr i Ania?

Gość gość A
Mnie i mojego partnera też to podnieca!! Znakomicie można bawić się wzajemnie i pieścić nasze ciało jeśli tylko sprawia mam to przyjemność. Praktycznie można robić wszystko na co mamy tylko ochotę!!

Gość gość
gość A :0 jeden facet Ci wystarcza?:)

Gość gość
gość dziś nawaleni te Piotr i Ania? Zgadłeś mamy taki wesoły humorek.

Gość gość
To piszcie pod tym samym nickie'm:) swingujecie?

Gość gość A
Wystarcza ale czasem 3kat się przyda. Chociaż nie miałam 3kąta prawie rok!! I jeśli już zdecydowała bym się na kolejny 3kąt to z kimś kogo dobrze znam!!

Gość gość
ale z kobietą ten trójkąt czy z facetem:)

Gość gość A
I jeden i drugi 3kąt nie jest mi obcy. Najlepsza była by 2ga para!! Wówczas obie strony będą zadowolone!!

Gość gość
no masz racje , a zazdrosna o swojego męża/partnera nie jesteś?

Gość gość
Ja facet uwielbiam, muszelka czysta i zdrowa oraz nie w "te" dni jest smakowita. lekko słonawa no problem pała stoi mi od tego wybornie szczególnie jak słyszę jęki rozkoszy partnerki żałuj i chyba zmień partnera jak taki sztywniak bo wiele tracisz a jak u ciebie z tymi sprawami lubisz ssać im?

Gość gość
Nigdy nie spotkałem się z tym aby cipka smakowała lub zalatywała rybą... a co do pieszczenia, uwielbiam lizać, całować, ssać, pieścić i dla mnie nie ma seksu jak nie mam możliwości zrobienia minetki :)

Gość gość
"a jak u ciebie z tymi sprawami lubisz ssać im?" Dla mnie to nie ma problemu. Tylko przeszkadza mi, że nie odwdzięczają się za to. Zawsze miałam nadzieję, że kiedyś któryś to zrobi, ale niestety żadnemu to nie przyszło do głowy.

Gość gość
To masz jakiś niefart do facetów niestety, a szkoda, bo tego typu pieszczoty są bardzo przyjemne. Może czas najwyższy się o to upomnieć? Jak sami się garną do tego, a oczekują lodzika, to za włosy i niech liżą ;)

Gość gość
Bardzo uwielbiem lizac i ssać aż do wytrysku żonki.A dlatego bo nie miala innego czlonka w sobie.Byla dziewicą ja prawiczkiem więc nie ma zahamowań przed lodzikiem czy minetką,a nawet jestem przy badaniu cipki swej żonki u ginekologa i bylwm przy porodzie.Pełna intymność ja i żonka!

Gość gość
A ja suczek nie liżę one liżą mnie.

Gość milutki1981
Ja uwielbiam robić kobiecie minetkę, kocham lizać tak długo aż dostaje spazmów i wije się jak wąż. Zainteresowane Panie zapraszam: milutki1981@poczta.fm