Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała1155

Właściwy dobór implantów piersiowych

Polecane posty

Gość gość
ale ty sobie taki rozmiar wybrałaś czy to porada lekarza? bo wiesz najlepiej jak ci lekarz powie, jaka wielkość będzie dla ciebie najlepsza

Gość gość
mala1155 nie zaczynaj kolejnego topiku bo zaśmiecasz tylko forum, jeden już założyłaś że masz niewłaściwie dobrane implanty i po co tworzysz kolejny??? są już dwa wątki JESTEM PO ZABIEGU.... cz. 1 i 2 - tam jest kopalnia wiedzy na ten temat i naprawde mnóstwo wiadomości od dziewczyn z różnymi implantami w tym 400-450 ml jak Ci mało to wejdź na beauty - tam masz też galerie i do wyboru do koloru od 200 ml do 1000 ml Dziewczyny, proponuję tu nie pisać

gościu, widzę, że masz problemy z poprawną interpretacją treści poszczególnych tematów. Do wiadomości-Niezadowolenie z rozmiaru implantów, a - Właściwy dobór implantów piersiowych, to jak można zauważyć dwa różne tematy. Oj gościu, wstyd, wstyd, wstyd...

Gość gość
naucz się czytać ze zrozumieniem moja sugestia była żebyś nie tworzyła kolejnych wątków na tematy piersiowe bo wszystko, dosłownie WSZYSTKO zostało opisane w dwóch poprzednich działających od 8 lat i kwestie niezadowolenia i kwestie właściwego doboru tylko że jesteś na tyle leniwa że nie chce Ci się przekopać kilka stron wstecz aby uzyskać kontakt z dziewczynami mającymi implanty które Cię interesują: ŚlicznotkaNr1, AnusiaCzarna, India.....

"Wszystko dosłownie wszystko" jak to ujmujesz, na pewno nie zostało napisane. Wyobraź sobie, że przeglądałam interesujące mnie wątki i niestety "wszystko dosłownie wszystko" jednak nie zostało napisane...no chyba, że na skalę twojego wyobrażenia. Przykro mi...