Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawdziłam swojego eks podrywając go z fejkowego konta

Polecane posty

Gość gość

Znaliśmy się rok, mielismy zamieszkać razem, okazało się, ze podrywa inne dziewczyny w internecie, po rozstaniu założyłam fejkowe konto, żeby go sprawdzić i już po godzinie zaprosił moje alter ego do domu, po dwóch sugerował związek :O Wszystkie teksty, kłamstwa, obietnice, zerżnięte żywcem z naszego związku, o swojej eks czyli o mnie napisał, że nie chce o mnie rozmawiać bo byłam "rozczarowaniem" :O :O :O

Gość gość
Ciągnij ten flirt z nim dalej, dobra psychoterapia, dużo się dowiesz o facecie, a trochę i o sobie. Musisz jednak wymyślić całkiem inną siebie - swoje fantazje, marzenia, lęki.

Gość gość
A jak go zakonczyc? Chyba zrobiłam eks prezent, bo wyszedł z depresji po zerwaniu dzieki "nowemu zwiazkowi" :O

Gość gość
Umów się na spotkanie jako fejk i daj mu w pysk. To będzie słodka zemsta.

Gość gość
daj spokoj z tym gosciem! zalosny koles szkoda to ciagnac... psychicznie sie wykonczysz kobieto.... ja tez mialam taka sytuacje, wolalam to olac i dzisiaj czuje sie juz o wiele lepiej :) powodzenia Ci zycze :* nie trac czasu na frajerow! czas ucieka... a moze i Ty kogos poznasz? w koncu wartego Twojej uwagi

Gość gość
Nie umiem odpuścic, chciałabym mu się jakoś odpłacić. Strasznie mi to siedzi w głowie i nie chce być jedna na liscie, chce żeby mnie zapamiętał do końca życia.

Gość gość
ja bym mu podstawiła kumpele której on nie zna, żeby go rozkochała ( ty wiesz co on lubi ) i porzuciła

Gość gość
A po co to robisz? Nie jesteście razem to po kiego grzyba robisz te durne podchody?

Gość gość
takiemu zlamanemu fi++ napisalbym co o nim sadze i zniknela, szkoda czasu na wiecej, ogolnie jestem dosc msciwa i pamietliwa, wiec wole podac kogos do skarbowki badz narobic innych problemow, niech czuja, ze karma :P wraca

Gość gość
Dlaczego? Bo przez niego bardzo dużo straciłam, manipulował mną i przekonywał, że muszę zaufać mu bo przecież to na całe zycie a nie zwykły zwiazek. Bawi sie tak kolejnymi kobietami i nie chce żeby chodził bezkarny. Macie jakiś pomysł jak można się zemścić? Nie mam koleżanki w jego mieście, ktora by to zrobila :/

nie wiem, kiedyś facet też mi takie numery odstawiał - był ze mną a rwał do innych, nawet do mojej znajomej :o jednak ja bym się na fejkowe konto nie odważyła, podejrzewam że prędko by mnie zdemaskował :P

Gość gość
Ten sie nie zorientuje raczej, na poczatku grałam ze mi sie podoba a terazniby mnie zanudził i straciłam zainteresowanie. GDybyście widziały te teksty na podryw :O Wysyłałam koleżankom i płakałyśmy ze śmiechu, ale dzisiaj już przestało mnie to bawić, najchętniej bym się zemściła podle.

Gość gość
piszesz, że już odży" w "nowym związku" to teraz go poinformuj kto jest drugą połowa tego "związku" wpadnie w szał albo w deprechę

Gość gość
Myślałam właśnie o tym, żeby go jeszcze troche nakręcić a pozniej umówić sie z nim w kawiarni, napisać sms zeby mi zamówił najdroższa kawe bo jest skąpcem podejsc, wylac ja na niego i odejsc.

Gość gość
O !!! i następna pani rozczarowana ;-)