Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajagoda

Rozstał się ze mną i spotyka się z innymi na pokaz

Polecane posty

Gość jajagoda

Mój mąż robi mi wielkie świństwo !!!!! Ledwo co się rozstaliśmy,a on już się spotyka z innymi i jeszczę chwali się tym na facebook'u.... ja go nadal kocham, jestem zrozpaczona, zamiast naprawić sytuacje między nami, to on wolał od tego uciec.... na początku był niby załamany,ale teraz po miesiącu widać,że się dobrze bawi... a ja nie mogę spać, nie mogę jeść, siedze zamknięta w domu i tylko ryczę... najgorsze jest to,że mamy dziecko....które zresztą też ma w d***e... powiedział,że nie chce przyjeżdżać do małej, bo mnie nie chce widzieć !!!!!!!!! rozumiecie takie coś ???????? co się ma piernik do wiatraka..... !!! najbardziej mnie boli te jego chamstwo... a jednocześnie tak bardzo za nim tęsknię :( nie wiem już co mam ze sobą zrobić... jak sobie po myślę,że on obmacuje jakieś panienki i nie wiadomo co z nimi robi, to mi się życia odechciewa ;(((((((((((((

Gość jajagoda
wzięłam sobie faceta gówniarza i teraz cierpię !!!! Może jakby był trochę starszy , to inaczej by podszedł do sprawy :(

Gość gość
Daj se spokój z nieodpowiedzialnym rozpłodowcem i chamem!

Gość jajagoda
łatwo się piszę, chciałabym, moi rodzice też mi to mówią ,ale słuchajcie tak się nie da.... ja sobie zdaje sprawę z tego co on robi,a mimo to.... eh :( a jego mamusia mu jeszcze przyklaskuje... :( zamiast przemówić do rozsądku...

Gość jajagoda
Na razie nie mamy rozwodu, płaci mi 300 zł alimentów, ja jestem w trakcie poszukiwania pracy, wiecie jak jest ciężko,a utrzymanie dziecka kosztuje, a szanowny tatuś ma to gdzieś :( ale żeby nawet do dziecka nie przyjechać ? no w głowie się nie mieści :(