Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogrzewanie podłogowe

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z Was ma w domu ogrzewanie podłogowe? Planuję wymianę ogrzewania w domku jednorodzinnym i chcę zrobić w niektórych pomieszczeniach podłogowe, nie wiem jednak czy to będzie dobre rozwiązanie pod względem użyteczności i finansowym.

Gość gość
no wiadomo że takie ogrzewanie jest na prąd a ciągnie to ale przynajmniej nie ma szpecących kaloryferów w domu załóż sobie kolektory słoneczne na dachu wyjdzie ci w tedy taniej i eko

Gość gość
teraz w nowo wybudowanych domach podłogówka to raczej każdy robi w łazience kuchni i pierwszy przedpokoj ....Ja mam w drugim przedpokoju też i pod oknem tarasowym bo jest duze 3,8m ... i w pralni ..do tego są do kazdej podłogowki jest sterownik mozesz wyłaczyc właczyć lub obnizyc tem.

Gość gość
takie rozwiązanie jest bardzo dobre w łazience albo kuchni, ewentualnie w salonie lub jak się ma male dzieci tam gdzie one się bawią ;) a co do psucia to nigdy nie słyszałem o takim przypadku, żeby się komuś ogrzewanie podłogowe zepsuło z tego względu, że jest to jedna ciągła rura rozłożona na podłodze ;) ceny możesz spr tutaj: http://zyskoman.pl/cennik-uslug/162-ile-kosztuje-wykonanie-instalacji-grzewczych.html