Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Lilllka1

Problem z partnerem

Polecane posty

Go艣膰 Lilllka1

Jeste艣my ju偶 razem 3 rok, ale te 3 lata nie s膮 us艂ane r贸偶ami. Kocham swojego partnera, ale podsk贸rnie czuj臋, 偶e on nie upora艂 si臋 ze swoim rozwodem, wci膮偶 utrzymuje kontakt ze swoj膮 by艂膮 偶on膮, ukrywa to przede mn膮. Czuj臋, 偶e on w og贸le nie chce mi si臋 odda膰, zakotwiczy膰, stworzy膰 ze mn膮 rodziny. Wczoraj powiedzia艂 mi, 偶e jest nieszcz臋艣liwy, bo nie ma rodziny, przyjaci贸艂, dzieci, nie mo偶e urz膮dzi膰 domu. Zrobi艂o mi si臋 tak smuto, bo jak tak mo偶na m贸wi膰 w obecno艣ci najbli偶ej osoby? Tej z kt贸r膮 dzieli si臋 偶ycie na co dzie艅. Tak jakbym nie pragn臋艂a tego samego. My艣l臋, 偶e to wszystko wina jego sentymentu do by艂ej 偶ony, poczucia straty, nie zamkni臋cia przesz艂o艣ci. Czy kt贸ra艣 z Was by艂a w podobnej sytuacji?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
rozumiem ,偶e ona go opu艣ci艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilllka1
On j膮 zostawi艂 dla mnie. Pozew o rozw贸d z艂o偶y艂a ona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o kurcze,to mo偶e on teraz 偶a艂uje,sorry za szczero艣膰... a czemu nie stworzycie prawdziwej rodziny? dzieci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilllka1
Te偶 bym chcia艂a to wiedzie膰. On jest taki dziwny, taki niepouk艂adany w sobie. Z tamtego ma艂偶e艅stwa nie by艂o dzieci (on si臋 ba艂 je mie膰). Jak zasta艂am dom po rozwodzie, to te偶 by艂 taki pusty, nieumeblowany. I z nami jest tak samo. On niby marzy o dzieciach, domu, byciu ojcem, ale nic w tym kierunku nie robi. Mo偶e i 偶a艂uje i mo偶e chcia艂by do niej wr贸ci膰, ale ja tego nie widz臋. Ani tu ani tam nie by艂o偶 偶adnych konkret贸w. Wkurza mnie te偶 ten kontakt z ni膮 (czasami robi臋 o to jazdy jak mi puszczaj膮 nerwy), bo wygl膮da na to, 偶e du偶o sobie m贸wi膮, jako艣 wspieraj膮. Taki kontakt to z艂o w zwi膮zku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no te偶 bym by艂a z艂a,co innego jakby dzieci mieli to naturalny by艂by kontakt,a tak? z sentymentu? z lubienia si臋? z przyja藕ni? taki troch臋 on w rozkroku jest ,powinien budowa膰 rodzin臋 skoro jej pragnie,jaki艣 niezdecydowany jakby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co ta 偶ona ma za szacunek do siebie ja si臋 pytam? Facet j膮 zostawi艂 dla innej a ta dalej z nim kontakt utrzymuje i si臋 wspieraj膮? Albo jest 偶a艂osna albo planuje jak膮艣 zemst臋 aby wam nie wysz艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zreszt膮 jak bierzesz sobie faceta co zostawia 偶on臋 dla innej to teraz masz na takie kobiety od razu m贸wi si臋, 偶e k*******n

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilllka1
I co tu zrobi膰 z takim facetem? Ja dzieci na hurra nie musz臋 mie膰, 艣lub nie jest te偶 dla mnie czym艣 priorytetowym, jestem wci膮偶 z nim, bo go kocham, chc臋 z nim by膰. Ale jak mi tak wczoraj si臋 zwierzy艂.., r臋ce opadaj膮. Bo kim ja jestem dla niego? To z kim on chce mie膰 te dzieci i rodzin臋? Trac臋 ju偶 cierpliwo艣膰, zawsze co艣 wyskakuje. Deprymuje mnie ta jego niewiara w nas, brak dzia艂ania (jakie艣 ma艂e kroczki/s艂owa/delikatne deklaracje). Nie wiem czy warto to dalej ci膮gn膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a za jaki艣 czas powie- sorry moja by艂a spodziewa si臋 mojego dziecka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilllka1
Mnie te偶 dziwi ta postawa jego by艂ej 偶ony. My艣l臋, 偶e j膮 po prostu kr臋ci to, 偶e on w jaki艣 spos贸b o niej pami臋ta/zabiega. Ale kto wie, co tak naprawd臋 jest teraz pomi臋dzy nimi. On utrzymuje, 偶e to zwyk艂a znajomo艣膰 (tylko, 偶e ci膮gle s膮 w kontakcie).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak zostawi艂 偶one dla kochanki - to raczej taki wi臋cej 艂ajdus z niego. Ty wie艂a艣 si臋 za 偶onatego - znaczy 偶e z moralno艣ci膮 u ciebie te偶 nie halo. No to jak wy chcecie stworzy膰 rodzin臋? Ma艂e 艂ajdacz臋ta b臋dziecie robi膰? No jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w sumie to dobrze ci tak. Zabra艂a艣 jego 偶onie takiego popapra艅ca to teraz si臋 z nim m臋cz, przecie偶 tego chcialas, do wyra mu wskakiwalas jak by艂 zonaty, no to masz za swoje teraz glupia szmato

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilllka1
Ale to nie jest jedyny problem w tym wszystkim! M贸j ukochany uwielbiam wk艂ada膰 sobie do kakaowej groty pomidory, nast臋pnie wypluwa je na ziemi臋, polewa octem, posypuje przyprawami i zmusza mnie do jedzenia tej mama艂ygi m贸wi膮c, 偶e to ketchup :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To sztraszne. I nawet ci ich nie rozdepcze? A to dra艅!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwona lampka
Wiecie co m贸wi normlany cz艂owiek po rozwodzie? "Nie wysz艂o nam, mieli艣my r贸偶ne spojrzenie na wiele wiele istotnych spraw. To mimo wszytsko dobry cz艂owiek i 偶ycz臋 mu jak najlepiej" Tak m贸wi艂a zawsze po rozwodzie moja siostra. A jak kto艣 wybiela si臋, obwinia swojego ex partnera a z siebie robi niewini膮tko to niech wam si臋 zapala czerwona lampka bo cos tu jest nie halo!Zawsze dwie strony sa winne rozwodu, 偶adko jest tak ze tylko jedna strona si臋 do tego przyczynia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my艣l臋 偶e powinni艣cie szczerze porozmawia膰 o waszym rozstaniu , bo pr臋dzej czy p贸藕niej znajdzie si臋 trzecia kobieta przy kt贸rej on znajdzie to szcz臋艣cie bo jak wida膰 z Tob膮 albo nie chce go szuka膰 albo wie 偶e przy tobie nie znajdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chcia艂 se pobzykac , a teraz tesni za prawdziwa rodzina i lepsza dziura :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Obawiam sie , ze by艂a艣 trampolina po ktorej wymiksowal sie z nieudanego ma艂偶e艅stwa . Tez uwa偶am, ze bedzie kto艣 nast臋pny nie chce ci sprawia膰 przykro艣ci ale takie jest zycie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilllka1
Te偶 tak czuj臋, bo za szybko si臋 to ma艂偶e艅stwo rozpad艂o, on praktycznie od razu jak mnie pozna艂 wyprowadzi艂 si臋 z domu, rozw贸d by艂 tak w miar臋 szybko. W ich ma艂偶e艅stwie musia艂o ju偶 by膰 od dawna naprawd臋 s艂abo i on szuka艂 sposobu na wyj艣cie. Potem, tu偶 po rozwodzie pr贸bowa艂 do niej wr贸ci膰. Jeste艣my ju偶 razem 3 lata, jak mo偶na tak d艂ugo by膰 niezdecydowanym, tak si臋 miota膰. Nie wiem - czy ja naprawd臋 藕le odczytuj臋 jego uczucia w stosunku do mnie? Czuj臋, 偶e mnie kocha. Czy mo偶na a偶 tak si臋 myli膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 tak czuj臋, bo za szybko si臋 to ma艂偶e艅stwo rozpad艂o, on praktycznie od razu jak mnie pozna艂 wyprowadzi艂 si臋 z domu, rozw贸d by艂 tak w miar臋 szybko. W ich ma艂偶e艅stwie musia艂o ju偶 by膰 od dawna naprawd臋 s艂abo i on szuka艂 sposobu na wyj艣cie. Potem, tu偶 po rozwodzie pr贸bowa艂 do niej wr贸ci膰. Jeste艣my ju偶 razem 3 lata, jak mo偶na tak d艂ugo by膰 niezdecydowanym, tak si臋 miota膰. Nie wiem - czy ja naprawd臋 藕le odczytuj臋 jego uczucia w stosunku do mnie? Czuj臋, 偶e mnie kocha. Czy mo偶na a偶 tak si臋 myli膰? xxxxx Jakbym o swoim ex czyta艂a :D Tak, mo偶na si臋 tak myli膰. "Ona" te偶 by艂a pewna, 偶e m贸j ex j膮 "kocha". Faceci potrafi膮 pi臋knie k艂ama膰 i powiedzie膰 kobiecie dok艂adnie to, co ona chce us艂ysze膰. No c贸偶, oni ju偶 nie s膮 razem. Ja mu nie pozwoli艂am wr贸ci膰. Nie wiem, pono膰 ma jak膮艣 kolejn膮 :) Tak to dzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja wam opowiem jacy faceci s膮 DURNI; mam kole偶ank臋 , kt贸ra w wieku 23 lat rozwali艂a ma艂偶e艅stwo 43 LATKOWI !!! Oczywi艣cie durny pryk zakocha艂 si臋 w m艂odej a swoje dzieci i 偶on臋 ola艂. Oczywi艣cie laska zasz艂a szybko w ci膮偶臋 - 偶eby frajer nie uciek艂, wyjechali za granic臋 do Niemiec bo on mia艂 tam rodzin臋, wi臋c laska by艂a taka szcz臋艣liwa, 偶e nie zobaczy jego dzieci, bo nie pozwoli艂a im przyje偶d偶a膰 do ojca. Po 8 latach laska kop艂a go w dup臋, bo znalaz艂a sobie Niemca o 10 lat m艂odszego od swojego m臋偶a i oczywi艣cie zasz艂a z nim w ci膮偶臋. No c贸偶 stary pryk zosta艂 sam jak przys艂owiowy palec w dupie , bo dzieci po latach nie chcia艂y o ojcu s艂ysze膰. Mora艂: Niech 偶yj膮 naiwni faceci, kt贸rzy zostawiaj膮 dla ma艂olaty wszystko- op艂aca si臋 ? op艂aca si臋 lasce !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zwi膮za艂 si臋 ze zwyk艂a ku....rw膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zwiazales sie z facetm, ktory zostawil zone. Teraz on zostawi ciebie. Chyba nie powinnas byc tym zaskoczona, bo doskonale wiedzialas z jakim nielojalnym gnojkiem sie wiazesz.

Udost臋pnij ten post