Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mnie wystawił:(

Polecane posty

Gość gość

Miałam jechać z nim i moją przyjaciółką i jej chłopakiem na wakacje. Umawialiśmy się, że my (dziewczyny) to zorganizujemy i spędzimy razem tydzień. Wszystko już ustaliłyśmy (lot, hotel, prom, bo wycieczka miała odbyć sie na wyspie na którą nie latają biura podróży), powiedziałam mu ile ma mi dać pieniędzy. Wychodzi około 2500zł na każdego a on do mnie, że on jednak nie da rady finansowo itd. Strasznie mi wstyd przed moją przyjaciółką, jej chłopakiem i w ogóle się zawiodłam.

Gość gość
A skąd ma mieć 2,5 koła? Nie każdy śpi na kasie, księżniczko.

Gość gość
Pracował przez wakacje, zgodził się na wspólny wyjazd, tak się nastawiłam a teraz muszę to odkręcać. Wstyd mi przed przyjaciółką, jej chłopakiem, juz nie mówiąc o czasie który poświęciłyśmy na szukanie dogodnego miejsca. Naprawdę się cieszyłam:( Jestem zła i smutna

Gość gość
Co za palant, skoro się zgodził. Nieodpowiedzialny d**ek. Następnym razem niech się 5 razy zastanowi :o

Gość gość
23;26 dokladnie to czuję:(

Gość gość
Jakbyś była moją dziewczyną to ja bym dotrzymał słowa i jeszcze za ciebie zapłacił :P

Gość gość
Nie chciałabym żeby ktokolwiek za mnie płacił:( To miał być nasz wspólny wyjazd a on mi sprawił taki zawód. Chłopak przyjaciółki specjalnie przełożył praktyki w firmie żeby móc z nami pojechać...

Gość gość
wspolczuje tobie kochana

Gość gość
Nie przejmuj sie, chlopak to nieslowny egoista

Gość gość
Mężczyźni to dupki. Mój facet po odprawie na lotnisku wycieczka kupiona prze ze mniena jego urodziny a on mówi że jednak nie bo kupmle mu coś organizują Mysłałam że tam padnę