Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

saunowanie nago polecam

Polecane posty

Gość gość

Byłam w sobote 1 raz w saunie gdzie wszyscy byli nago super widoki chlopakow i ich roznych siuskow obled hahahah polecam takie sauny relaks wspanialy.

Gość gość
podniecał cie ten widok?

Gość gość
troche tak haha

Gość gość
A gdzie bylas?

Gość gość
w Białce

Gość gość
W prawdziwej saunie wszyscy chodza nago. To zupelnie naturalne. I przyjemne.

Gość gość
wiem juz ze przyjemne. Ale nie widziałam jednoczesnie tylu ........ hahah super widok i super relaks

Gość gość
Od kiedy ja saunuje na golasa mam zupelnie inne nastawienie do zycia i świata. Bardziej pozytywne rzecz jasna.

Gość gość
jestes facetem?

Gość gość
Tak, to coś niestosownego ze tu jestem?

Gość gość
nie ok. Tez katem oka patrzysz na kobiety obok ciebie? unosi sie tobie czasami na widok .......

Gość gość
Mi się unosi i to ... :)

Gość gość
To przecież oczywiste ze patrze i widzę co nieco. To nieuniknione, choc nikt w prawdziwej saunie nie gapi sie na trojkaciki. to normalne ze ludzie sa obok siebie nago, staram się zeby sie nie unosił, czasem rzecz jasna cos tam nieco drgnie, bo krew nie woda.....

Gość gość
Ile masz latek gość [8 50]?

Gość gość
Te wpis gosc z 9.22 to nie ja

Gość gość 777
Polecam Termy Rzymskie w Czeladzi!! Tam tez korzysta się z dobrodziejstw sauny nago. Za wyjątkiem poniedziałku kiedy to jest strefa tekstylna zamiast strefy nagości Od wtorku do niedzieli obowiązuje strefa nagości. Ja bywam tam regularnie zazwyczaj. Raz w miesiącu jedzie zemną moja koleżanka, która też bardzo polubiła ten obiekt!! Byliśmy razem w ten weekend czyli w sobotę i niedzielę!!

Gość gość
W Niedziele byłam po raz pierwszy w Saunie gdzie nago się z niej korzysta!! Na początku ciężko było mi się przełamać ale skoro inni siedzieli nago na swoich ręcznikach. W końcu przełamałam się i korzystałam z nago z sauny czy z basenu. Nikt nie zwracał na mnie uwagi Każdy korzystał z dobrodziejstw Sauny!! Teraz jestem wdzięczna koledze że mnie tam zabrał. Seanse w Saunach to coś wspaniałego!!

Gość gość
Tez z mężem jezdzimy do Białki. Rewelacja! Polecam wszystkim. Tez zerkam na inne "siusiaki" a mąż lustruje inne kobietki.

Gość gość
Nareszcie znalazłam saunę w warszawie gdzie czuję się swobodnie na golaska,trzeba tylko poszukać, naprawdę warto,świetny relaks i fajni ludzie :)

Gość on34
Nigdy nie bylem w saunie nago :-) i juz zaluje

Gość gość
Na warszawiance,po całym obiekcie można sobie spacerować nago i jest fajna mrożąca kabina aby się schłodzić po saunie i fajna studnia z zimną wodą.Szkoda tylko że jest aż tylu podglądaczy łażących za kobietami i sporo buców.Ale na jeden dwa razy w roku polecam to miejsce.

Gość gość
W takich miejscach najwięcej się zakażamy jak sauny,gabinety lekarskie,szpitale.

Gość gość
Jedzenie w barach i restauracjach,jazda środkami komunikacji miejskiej,imprezy masowe.Mucisz siedzieć w domu żeby sie czymś nie zakazić :)

Polecam saunarium w Warszawie Su Saray Hammam na tyłach kortów Legi.Z chęcią wybiorę się z kimś posaunować :) We dwoje zawsze lepiej

Gość gość
No tak ja tez polecam! ale nie wszędzie tak mozna.Chodzę często na basen Muszelka i jest tam tez sauna,przed wejściem pisze kartka że wczodzi się do niej nago.Ja któregoś dnia tak zrobiłem i co były akuray dwie kobiety ubrane w kostium,jak mnie zobaczyły to zrobiły krzyk wybiegły natychmiast.Potem przyszło dwóch ratowników mówiąc że dzieje sie coś złego. ja mówie że to juz nieaktualne.W sumie było to żenujące.

Gość gość
Ja kilka razy byłem w Muszelce w Warszawie i tylko na saunie. Zwykle inni byli ubrani ale ja dawałem przykład jak się saunuje. Raz jedynie młoda kobieta zachowywała się właściwie saunując nago i tak też się potem myjac. Natomiast w męskiej szatni i pod prysznicami już nagość byla zwykle strojem dominującym