Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z problemami

Mój facet ma "dużego"

Polecane posty

Witam, od niedawna jestem z facetem o wręcz niespotykanym przyrodzeniu (zdradził mi że jest to 18,5 długości i 17 obwodu) jako że jestem dość ciasna w łóżku mamy mały problem, stąd pytanie czy ktoś ma pomysł w jakich pozycjach moglibyśmy się kochać żeby było jak najbardziej komfortowo?

Gość gość
jak macie ciasno w łóżku, to kupcie większe, nie widzę problemu

Gość gość A
Jeśli chodzi o długość to wcale nie jest aż tak długi penis twojego faceta, ale obwód owszem jest spory. Np mój facet ma na 23cm długiego przy 15 w obwodzie. Sex z nim to czysta przyjemność!! Z czasem pod czas seksu twoja cipka się rozciągnie, ale na początku nich twój facet wchodzi w ciebie delikatnie i powoli najlepiej na pieska z dość szeroko rozwartymi nogami.

Gość gość
Toś ty wiadro bez dna z taką grotą na 23 cm. Ludzie on z ciebie zrobił lochę :)

Gość gość
Ja mam ok. 20,5-21 cm. i muszę przyznać, że zbytnio mnie to nie cieszy. Nie mogę go wkładać jak chcę, a tylko w odpowiednich pozycjach.

Gość gość A
Daruj sobie takie teksty!! Widać że nie masz pojęcia o kobietach!!

Gość gość
ma pojęcie, ma. ja mam niecałe 18 cm, a moja kobieta często narzeka, że sięgam za głęboko. tak więc zabieraj ten swój silos rakietowy, bo echo się niesie i zakłóca spokojny odbiór

"jako że jestem dość ciasna w łóżku mamy mały problem" zjadłam przecinek między "ciasna" i "w łóżku" wszystko wypomną :D owszem sex jest cudowny, ale tak jak mówi gość mój facet nie może go wkładać jak chce.. to jakie są te "odpowiednie pozycje"?

Gość gość
Nie chwal się bo nie masz czym. Masz piz.dę, jak stodoła i się tym chwalisz. Nie daj Bóg jak ten twój odejdzie bo się tobą znudzi. To następnemu nie dasz żadnej rozkoszy z pinde.lkiem w normie tj. 14 cm. durna dzido.

Gość gość
Ja z tym ... często od tyłu na pieska, leżąc bokiem, ale nie zawsze, a reszta pozycji to ostrożnie i nie do końca.

Gość gość157
Po pierwsze cipka kobiety potrafi się bardzo rozciągnąć. Gościu może twoja kobieta najzwyczajniej zaczeła współżycie seksualne i jej cipka nie jest zbytnio rozciągnięta. Ja mam 21 cm i wchodzę do końca w moją kobietę. Kiedyś będąc i inną też miała podobny problem. Kiedy wchodziłem w nią zbyt głęboko to sprawiało jej to trochę bólu ale z czasem wszystko się unormowało. Co niektóre kobiety mogą nawet pomieścić w sobie 30cm penisa

Gość gość
Do gość A jeśli sobie dogadzasz butelką od szampana nie dziw, że taki 23 z powodzeniem włazi i ma luz. Miałem też taką luźną i po normalnym s...ku musiałem sobie dowalać ręką bo nie czułem,że o coś się ocierałem, a jak pisałem mam też dużo większego od przeciętnych.

Gość gość A
Najzwyczajniej ta kobieta która jak piszesz miała pojemną pochwę miała też duże potrzeby!! To czy kobieta pomieści większego penisa czy mniejszego zależy od ukształtowania pochwy jak i od potrzeb i temperamentu kobiety. Ty może jesteś krótkodystansowcem!! Dlatego tamta kobieta musiała się sama dogadzać!

Kurcze tez bym chciala miec taki problem... mój ma znów za malego... niestety...

Gość gość
To ja musiałem sobie ręcznie dogodzić ! Czytaj dobrze. Wychodząc z takiej jamy nic nie czułem.

Gość gość
anula dawaj do mnie :) Może dał bym Ci to czego chcesz.

Gość gość 157
Może tamta kobieta taką już miała ukształtowaną pochw A może twój penis jest zbyt cienki byś czuł przyjemność z seksu. Ja jak pisałem mam 21 cm!! A za każdym razem czułem jej gorące wnętrze jak pulsuje jej w środku. Przyczyn może być kilka.

Gość gość
moj maz ma penisa 14-15 cm i to jest dla mnie idealna wizlkosc, robimy to w kazdej posycji i do konca, ma dosc grubego, nieaz jak sie zapedzimy to czasem cos mnie zaboli, wiec mysle ze ciut wiekszy i mialabym problem, bo jestem taka ciasna

Gość gość
rÓÓchać_w_kaQÓÓŁE________________i___________________________________________________________________________chÓÓj_____________________________________________________________________________________________________________________________________________w_dÓÓpe_____________________________________________________

Gość gość
po niemieckó...faustfick zu arschloch