Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubionafunky

2 facetów

Polecane posty

Mam decyzję do podjęcia, bo podoba mi się dwóch facetów. Obydwaj zapytali mnie, czy chcę z nimi być, a ja dałam odpowiedź, że się zastanowię do końca września. Są oni moimi przyjaciółmi i naprawdę mi przykro, że muszę z jednego zrezygnować (nie mam za dużo przyjaciół). Już w ogóle pominę sprawę, że nie powinnam się spotykać z 2 na raz (źle się z tym czuję, ale nie umiałam podjąć decyzji więc tak wyszło). Pierwszy z nim jest muzułmaninem i chce, żebym w przyszłości przeprowadziła się do niego do Belgii. Jest zabawny, zawsze potrafi mnie rośmieszyć, rozmawiamy ze sobą od lutego, codziennie, na skype. Teraz przyjechał do Polski i ciekawie spędzamy czas. Cechuje go pewność siebie, zaradność, rozmowność. Jest między nami różnica kulturowa, ponadto wolałabym zostać w Polsce, nie znam francuskiego, więc cieżko byłoby z pracą w Belgii, a nie chciałabym być od niego zależna). Drugi, jest Polakiem. Dobrze się przy nim czuję, znamy się od ponad roku (często czuję się źle wśród ludzi, bo jestem dosyć małomówna). On też nie mówi za dużo heh, przeklina, nie ma matury i ma niezbyt ambitną pracę. Ja skończyłam dobre liceum i jestem obecnie na porządnych studiach, ale kto wie gdzie ja będę pracować (wolno przyswajam wiedzę po chorobie, którą przeżyłam). Moim rodzicom nie podoba się, ani jeden, ani drugi. Rozważam także rozwiązanie, w którym zaproponuje im jedynie przyjaźń.

Gość gość
Rodzice mają rację. Poszukaj trzeciego.