Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo duzo sluzu i bol jajnikow przy tabletkach i zapomniana tabletka

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie! Byc moze wyda sie Wam to glupie i nieodpowiedzialne, i tak w rzeczy samej jest.. ale coz, stalo sie, i mam swiadomosc konsekwencji mojej glupoty; ponadto - jestem na nie gotowa w razie czego. Otoz przejde do rzeczy - 14 lipca zwymiotowalam tabletke antykoncpecyjna Regulon, byla.to 14 z rzedu. Od 19 do 22 lipca codziennie wspolzylam z chlopakiem bez finalu w srodku, aczkolwiek nigdy nie wyklucza sie faktu, ze.moglo cos sie "wymsknac". Bralam dalej tabletki, laczac opakowanie nastepne. Po nim nastapilo krwawienie - ale calkowicie brazowe, ciagnace, niezbyt intensywne. Pozniej, juz po krwawieniu i rozpoczeciu nowego opakowania tabletek zapomnialam drugiej tabletki, przyjelam.ja.dopiero 15 godzin pozniej, czyli juz po mozliwym 12godInnym opoznieniu. 6 dnia po zapomnianej tabletce wspolzylam z chlopakiem, gdzie troche spermy przedostalo sie do mojej pochwy. Aktualnie minelo od tego czasu jakies 10 dni, a ja miewam straszne bole jajnika i czuje bol w podbrzuszu jak na okres. Dodatkowo mam okropnie wilgotno: uplawy sa wodniste ewentualnie biale, ciagnace i bezwonne - zatem.nie sa wynikiem infekcji. Oczywiscie wykonam test ciazowy, czy to nie ciaza, ale chcialabym.zapytac innych o zdanie, czy jest w ogole sens zastanawiania.sie.nad ciaza. Bardziej raczej sklanialabym sie do faktu zle dzialajacych na.mnie tabletek, choc zadziwiajace jest to, ze biore.je ponad rok a pierwszy raz mam jakies dyskomforty. Zatem prosze.o odpowiedzi czy podcAs moich lekkomyslnych wpadek z dwoma tabletkami moglo za.ktoryms razem dojsc do zaplodnienia czy raczej kierowac sie w strone problemow ginekologicznych.

Gość gość
Czy czujesz kłucie w jamie brzusznej?

Gość gość
Kluciem chyba bym tego nie nazwala, aczkolwiek cos sie tam dzieje. Ciagnie mnie, czasem w sumie tez zakuje.. jest to bardzo podobny bol do tego przed miesiaczka.

Gość gość
I od czasu do czasu pieka mnie sutki, ale to moze juz autosugestia, tak samo jak czestomocz i wrazenie mdlosci, takze nie.wiem czy sa to objawy miarodajne

Gość gość
Bardzo prosze o odpowiedz..

Gość gość
Nie ma 100%antykoncepcji i kazde bzykanie moze skonczyc sie ciążą.Tym bardziej w twoim przypadku.Ciąża to nie choroba i kazda kobieta powinna ja przejść.Wtedy dobiero jest prawdziwą kobieta.Czym wczesniej tym lepiej dla niej i dla dziecka.

Gość gość
Tez tak sadze, i w sumie cieszylabym sie gdyby to byla ciaza. Dzis zaczelo mnie kluc w.podbrzuszu, mierze sobie temperature od.paru dni w pochwie i mam 37,2! Co prawda nie bedzie to miarodajne, bo nie mierzylam wczesniej, ale nie sadze zebym zawsze miala tak wysoka z samego rana..