Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię seks analny

Polecane posty

Gość gość

We wszystkich forach, widać dużo ciekawych wypowiedzi. Ja ogólnie uwielbiam wykonać seks analny, moja dziewczyna uwielbia. Wczoraj rozbierałem ją, była w sukience obcisłej a pod spód pończochy, stringi i szpilki. Ogólnie często tak się ubiera, wygląda bardzo podniecająco ale jednocześnie elegancka. pieściłem od razu jest pupcię, i mocno się podnieciła, nie wiadomo kiedy a już miała pełną buźkę :-) ssała ostro, paluszki wchodziły w jej pupce, żeby przyzwyczaić ją, mimo że uwielbiam jak ssie ostro, zamieniłem paluszki na wielki paluszek w pupce, ale najpierw ułożyła się na pieska, i wypięła swoją śliczną pupeczkę. Powiem Wam od lat patrzę na to, ale zawsze jak widzę ją na czworaczka z wypiętą pupką, stringi na bok i śliczny boberek, to mam strasznie twardego wacka, naśliniłem troszkę i ustawiłem się nad nią. Wchodził leciutko, zaczynała jęczyć delikatnie, przesunąłem się do niej i całowałem ją, różne ostre teksty puściłem do Niej, ustawiła się później na mnie otwarte nóżki wtedy widok jest piękny widzisz jak wsuwasz Jej w tyłek a boberek jest otwarty leciutko, wtedy gwarantuje Wam że macie Ostrą jazdę, jak zaczynałem czuć że wystrzelę to odeszła i zaczynała z powrotem pieścić aż napiła się eliksiru. Myślę że jak ktoś powie że nie lubi seksu analnego, to mogę zrozumieć ale sami nie wiecie co tracicie, a dewoty pozostaną dewotami :-) Ja i moja dziewczyna uwielbiamy to wykonać, tak jak wczoraj nawet nie brałem Jej cipki, jest to troszkę ostro ale jest mocno podniecające, zacząć i kończyć od tyłka. Na głupoty rzędu sam spróbuj i zobaczysz odpowiem tak, próbowałem z wibratorami, ale brakuje mi podniecenia z bycia penetrowanym, lubię penetrować może to jest kwestia genów, może niektóre kobiety by wolały penetrować niż same być penetrowane.

Gość gość
Probowales robic to kiedys z psem? Wsadz mu do dupki. Super polecam. Jak nie probowales - nie wiesz co tracisz i jestes dewotem.Wsadz mu zobaczysz jaka zabawa. Lepiej niz cokolwiek u kobieto. Ciasno i super. Troche ostre ale jak nie sprobujesz to nic nie wiesz o seksie. Prawdziwym seksie .Jestes moherem i dewotem. Tez bawilem sie kiedys analnie . Nie obraz sie,ale to przedszkole .Prawdziwe zycie zaczyna sie w pupce pieska.Wsiasc tak z przykucem na pieska od tylu mmmmmm cos wspanialego

Gość gość
a ja mam straszna biegunke :( i moze bys mnie zaliczylllllllll......sprobowalabym inaczej i to chetnie ,ale teraz,kiedy mam sraczke...bedzie milutko :P

Gość gość
Przy biegunce dobry poślizg

Gość gość
O tak kolego wyzej. Też ujezdżam mojego doga od już hm 12? lat dlatego rozbawil mnie tekst o straceniu. Dzieciaku anale banale to były w czasach zawodówki. Tego co da c****es nie da ci nikt inny. Zrozumiem jak powiesz że tego nie lubisz ALE pamiętaj chlopcze poki nie spróbujesz to nie wiesz co tracisz. Jak sprobujesz to tylko uważaj żebyś nie zwariował ze szczęscia.

Gość gość
gosciu powyzej i ze sraczki.to masz zagwarantowane od partnerki :p

Gość gość
Rozwalisz jej dupę i będzie srała jak kaczka...

Gość gość
Warrrra od psa!!!