Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też siedzi wam w głowie coś co kiedyś ktoś wam powiedział? niemiłego, bolące

Polecane posty

Gość gość

Jak byliście dziecmi? Albo parę lat wstecz? Mi siedzi w głowie, że ktoś powiedział mi jak byłam dzieckiem "taka ładna, a głupia" I do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić. Chociaż to było jak miałam jakieś 9 lat to i tak ciągle mam to w głowie, że jestem głupią idiotką..

Gość gość
''ej, ty jesteś podobna do tego piłkarza, jak mu tam?...Franck Ribery !'' i wszyscy się śmiali :(

Gość gość
A mi kiedyś byłam u pseudoprzyjaciólki, z innymi koleżankami.. lata gimnazjum.. I jej młodsza siostra z początków podstawówki powiedziała, że dlaczego tutaj wszystkie są takie duże a ja taka mała i wyglądam jak z podstawówki.. Wszystkie się smiały "ale ci pojechała".. i do tej pory to pamiętam. Ciągle mam ten kompleks, że wszyscy wygladają tak dojrzale a ja nie..

Gość gość
ja kiedys siedzialam sobie w domu z kilkoma osobami i znajomi mamy, mialam jakiś tam makijaż i trochę wiecej pudru , bo to bylo lata temu i mialam problemy z cerą wiec , jak to glupia nastolatka róbowałam zatuszowac a moja mama nie cirpi makijazu i ktoraz tam kobieta powiedziala cos w stylu "ale ladne córy masz" na co mama ladne to sa te dziewczyny naturalne nie pomalowane" i to tak mi siedzi w głowie, bo nigdy nie mialam pełnej tapety, tylko ten podkład wtedy jakiś wyszuszajacy z apteki , teraz bym jej powiedziala ze jakie geny takie córy, ale wtedy mnie zatkało i zostawiłam to tak

Gość gość
usuwam na biezaco... co nie znaczy ze nie wyciagam wnioskow

Gość gość
tak :(