Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olineek3

Problem z włosami !!

Polecane posty

Hej, pewnie już nie raz był tutaj poruszany problem włosów suchysz, puszących się. Również jestem w takim gronie dziewczyn. Moje włosy od zawsze były puszyste, nigdy kładkie i proste, zawsze się podkręcały.. Po zrobieniu ombre musiałam ściąć trochę włosów dlatego aktualnie mam do ramion. Idzie jesień, tym bardziej nie umiem sobie w taką pogodę ( deszczową ) z nimi radzić. Według mojego uznania mam odstające uszy, jest to mój wielki kompleks, dlatego wstydzę się ich i boję się ich przed ludźmi pokazywać.. przez co nie uczeszę kucyka/koczka.. Używam wszelkiego rodzaju masek/odżywek do spłukiwania i bez jednak to nie daje większego efektu, a jednak prostownicę muszę używać, choć i tak nie jest to trwałe bo przy wczesnym wychodzeniu i aktualnej pogodzie wszystko idzie na marne ;/ Pomóżcie..

Gość gość
Nie, nie musisz używać prostowniCY. Zadbaj o włosy i skręt loków w odpowiedni sposób, idę o zakład, że jak do tej pory nie stosowałaś olejowania, nie myłaś odżywką, nie znasz bloga Anwen, bloga Kascysko, bloga Czarownicująco ani forum dla kręconowłosych na Wizażu, nie wiesz jak dostosowywać pielęgnację do punktu rosy... czyli krótko mówiąc o pielęgnacji wiesz niewiele? Jak się już z tym wszystkim zapoznasz to efekty będą takie: www.anwen.pl/2011/10/moja-wosowa-historia-kasia.html

zrob sobie detoks od prostownicy i potraktyj w tym czasie wlosy kuracją z maskami i odzywkami, jak mialas widziec po nich efekt skoro psulas wszystko prostownica? olej odstajace uszy czesz sie w kucyk i dbaj o wlosy. ja mam tradzik, to co, mam nie pokazywac twarzy ludziom?

hej dziewczyny, znacie może jakiś sposób na wypadające włosy? przez ostatnie kilka tygodni tak straaasznie mi włosy wypadają ze szok, nie wiem co robić poniewaz staralam sie zawsze o nie dbac, odzywki, koncowki itd, ale chyba zaczybnam lekko panikowac kiedy po czzesaniu wyciagam cala garsc wlosów.

Gość gość
Ja mam taki problem z włosami, ze cały czas muszę chodzić ze spiętymi (odstające uszy) Koszmar i tyle, Jest tyle ładnych fryzurek a ja przylizana

Gość gość
olejowanie mi rozwiązało wiele problemów z włosami. najlepszy pomysł na zniszczone włosy. używam oleju lnianego z oleofarm i bardzo mi się sprawdza. włosy się układają, nie łamią się i są w świetnej kondycji.

Gość gość
goooownosfarm! WYPIERTALAJ SPAMERZE!~!