Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysły na biznes

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję pilnie pieniędzy, zastanawia się nad wynajęciem pokoju u kogoś (koszt 500-700 zł) i opiekowaniem się w nim dzieći (za pieniądze) myślalam o np. 5 dzieciaków od 3 - 4 lat..ma 19 lat i zbieram pieniądze na studia które rozpocznę w przyszłym roku,myślicie ze ktos powieżyłby mi dzieci? Słyszalam że obecnie trudno o miejsce w przedszkolu a zawodowe nianie biorą sporą kasę..Ja brałabym ok 7-8 zł za godzinę lub ew 6 zł :). yślicie że miałabym chętne klientki nie mając żadnego doświadczenia i kwalifikacji?

Gość gość
bedziesz 5 dzieciaków w pokoju trzymać ?

Gość gość
Pomysł może i dobry, ale żeby "chować" choćby jedno dziecko potrzebujesz więcej niż pokoju: potrzebujesz przynajmniej łazienki, toalety i choćby prowizorycznej kuchni do podgrzania posiłku.

Gość gość
będę miala dostęp...

Gość gość
jakie studia? po studiach nie ma teraz pracy, chyba że idziesz na medycyne...

Gość gość
Napisz biznesplan. Ile pieniędzy potrzebujesz na prowadzenie działalności + ile chcesz dla siebie = ile musisz odebrać od chętnych rodziców / przez liczbę godzin pracy za planowane 6 czy 8 zł.

Gość gość
No ale tak się nie da. Przedszkole w domu musi spełniać wymagania, np łazienka itp. Zobacz terazbiznes.pl/news/1168/prywatne-przedszkole-prowadzone-w-domu

Gość gość
Nie wiem kto chciałby ci wynająć pokój wiedząc o tym że będziesz tam robił domowe przedszkole. Chyba tylko jakiś wariat by na taki niedorzeczny pomysł wpadł. Nawet całego mieszkania na domowe przedszkole nie będą ci chcieli wynająć.

Gość gość
Będzie chciał wynająć ktoś kto chce wynająć pod działalność gospodarczą. Mnóstwo przedszkoli/klubów malucha mieści się w wynajętych lokalach.

Gość gość
to w końcu ktoś mi wynajie mieszkanie pod działalność gospodarczą czy pozostaje mi wyłącznie klub/lokal? + Ile kosztowałoby mnie wynajęcie takiego mieszkania zwykłego,nieduzego w Olsztynie,czy cena mieszkania "pod dzialalnosc gospodarczą" jest wyższa? Iloma dziećmi moge sie opiekowac i czy usze zgłosić dzialaność? :(

Gość gość
Wypowiedzcie sie proszę :)

Gość gość
łup :P

Gość gość
Zmienila jednak plany chcę zajmować się niemowlakami, przy nich ało roboty bo mało się ruszają tylkow kołysce siedzą i tylko trzeba je myć,karmić i przewijać :) yslicie ze z iloma dalabym sobie radę?

Gość gość
jedz lepiej na sezon do holandii.duzo lepiej na tym wyjdziesz