Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1908

co mam zrobic

Polecane posty

Gość ania1908

moje życie ostatnio to wegetacja. Nie wiem już sama co mam ze soba zrobic. Może zaczne od początku. Z moją byłą już teraz koleżanką znałysmy sie już ponad trzy lata w zeszłym roku zaszłam w ciąże a że nie miał kto mnie zastąpic zaproponowalam żeby przyjeli właśnie Kasie do konca ciąży chodzilam do pracy ponieważ nie miał kto za mmie wykonywac zadan nawet gdy juz Kasia mnie zastapila to w czasie urlopu macierzyńskiego i tak do mnie wydzwaniano żebym przyszla pomoc poniewaz nie mogli sobie dac rady z korektami a grozil zakladowi mandat z zus a co po powrocie z macierzyńskiego moj dyrektor stwierdzil ze jestem niepotrzebna najlepiej jakbym wcale nie przychodzila do pracy.Aha mialam jeszcze Pania Kasie przyuczyc z wypelniania starych zaswiadczen o zarobkach bo tego nie umiala i moge sie wynosic w miedzyczasie dowiedzialam sie zo moja koleżanka stwierdziła przed Prezesem ze ona juz wszystko umie i ja jestem niepotrzebna.Przyjeli tez druga kobiete ktorej wydaje sie ze wszystko umie a tak niestety nie jest. Teraz od kilku tygodni siedze jak taki kołek nie robie nic w pracy nawet komputera nie mam obydwie Panie sie tylko ze mnie śmieja a ja poprostu wpadłam w depresje nic mnie nie cieszy mam malego synka powinnam byc szczesliwa acja poprostu nie umiem i mysle zeby z tym zyciem skonczyc.

Gość gość
taka afera o prace?:O I tak jak widac gówniana skoro taka atmosfera:P Znajdziesz inną. Masz teraz czas troche posiedziec w domu z dzieckiem i pomyslec jak to przeorganizowac ;) głowa do góry jeszcze bedzie przepięknie:) Ja kiedys stwierdziłam po jednym takim zdarzeniu że dla mnie Bóg to szykuje coś wyjątkowego...dzis mam wyjątkową pracę ;) i super szefa ;)