Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmiana wyznania

Polecane posty

Gość gość

Jestem ze swoim chłopakiem już ponad rok, jest on innego wyznania i bardzo chce, żebym przeszła na jego religie jak najszybciej. Zgodzilam się na przejście za rok, on w zamian za to, zaczeka na mnie jak skończę studia i wyjedziemy wtedy razem za granicę. Powiedział, że jeśli moje przejście się wydłuży to jedzie sam bo chce mieć już u siebie bo myśli o mnie bardzo poważnie, a on nie ma tu pracy i wiele ryzykuje. Czy dobrze robię??

Gość gość
Jak to nie prowo to puknij się dziewczyno w czółko. Pewnie naciaga cie na islam i mnami obietnicami , jak też szantażuje że sam pojedzie. Chcesz mieć piekło na ziemi to weż sobie jakiegoś muslima czy ciapaka. Nie chodzi mi o twoje wyznanie, bo je zawsze możesz zmienić, ale nie daj się wrobić jakiemuś arabusowi czy afganowi bo przegrasz życie

Gość gość
gardze osobami które zmieniaja religie, to juz lepiej byc ateistą... jesli Twój facet jest z jakiegoś kraju muzułmańskiego to proponuje Ci spieprzac gdzie pieprz rosnie a nie bawic sie w zmiany religii

Gość gość
religii sie nie zmienia ze wgledu na" kogos",albo robisz to dla siebie albo nie.

Gość gość
Jak to nie prowo to puknij się dziewczyno w czółko. Pewnie naciaga cie na islam i mnami obietnicami , jak też szantażuje że sam pojedzie. Chcesz mieć piekło na ziemi to weż sobie jakiegoś muslima czy ciapaka. Nie chodzi mi o twoje wyznanie, bo je zawsze możesz zmienić, ale nie daj się wrobić jakiemuś arabusowi czy afganowi bo przegrasz życie

Gość gość
nie, jest to odłam kościoła protestanckiego. wyżej to pomyłka

Gość gość
nie, jest to odłam kościoła protestanckiego. Wyżej to pomyłka

Gość gość
BOZE BOZE jakie tragiczne scenarjusze.Arab kaze religie zmienic i zamknie ja w piwnicy a dziecko wywiezie na koniec swiata. Ciemnota niech przestanie tv ogladac i zacznie z domu wychodzic bo juz nie mozna czytac tych glupot.

Gość gość
moja kuzynka dla faceta przeszła do Jehowych, była super pełna zycia dziewczyną, po 20 latach małżęństwa z tym kolesiem jest wrakiem, facet to kawał c***a, bije ją, zdradza, robi długi, sam nie pracuje a ona nie moze sie z tego wyplatac przez jakies popieprzone zasady Jehowych

Gość gość
to nie wina wyznania , zalezy od tego kto jakim jest czlowiekiem.

Gość gość
własnie religia ma nia ogromny wpływ i nie potrafi sie z nim rozwieść bo Jehowcy piora jej mózg