Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będziesz moja!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Nie obchodzi mnie, że kogoś masz, nie obchodzi mnie, że niedługo wyjeżdżasz. Obchodzisz mnie Ty, to jaka jesteś, Twoje ciało, uśmiech, i te piękne oczy w których mogę zatonąć. Będziesz moja, nawet się nie zorientujesz, jak zabiorę Twoje serce..

Gość gość
A ja zjadam swoje gluci <3 słoniuchne, lekko chrupkie albo żelusiowe mniam!

Gość gość
jasne :classic_cool:

Gość gość
Ona wie, że to do niej. Udziela się często tutaj, a ja małymi kroczkami ją zdobędę, uśmiech już zdobyłem.

Gość gość
Pragnę rozjechać ją walcem drogowym :) I ona też tego pragnie!

Gość ale nicku nie podam
Aaaaaaaa :-) na mnie to bardzo dziala. Moze to do mnie?

Gość gość
alesz mnię oniesmielasz :classic_cool:

Gość ale nicku nie podam
Jakby ktos mi tak powiedzial to od razu w nim zatonę! Ale ja nigdzie nie wyjezdzam wiec to chyba nie do mnie :-(

Gość ale nicku nie podam
Z mojej pochwy wypływają takie cuchnące farfocle. Co to może być?

Gość gość
To do żadnej z Was, ja ją powiadomię jak będę z nią uprawiał dziki seks całując jej szyję. Wtedy jej powiem, że zdobyłem ja i że jest moja. Czytasz mnie, a jak nie to przeczytasz, będziesz wiedziała, że to o Tobie, do Ciebie, w końcu niedawno Cię uprzedziłem o swoich zamiarach, a Ty tak rozkosznie się zaśmiałaś odchylając głowę do tyłu,Lody śmietankowe, pamiętasz już?

Gość ale nicku nie podam
Ooo jakis podszywacz sie uaktywnił :-) Fajnie dawno nie bylo tu rozrywki ;-) Sama to kiedys lubilam ale juz mi sie znidzilo. Ale dalej podszywaczu, postaraj się mnie rozbawić

Gość ale nicku nie podam
Chcę żeby to było do mnie 😭 ja też rozkosznie sie smieję i odrzucam włosy do tyłu. Prooosze. Chodz na próbę mi tak powiedz.

Gość ale nicku nie podam
W każdą środę, pod osłoną nocy, przebieram się w czapkę uszankę, pantofle mojego ojca i zeżarte przez mole futro mojej prababci. Wyskakuję zza drzewa do przechodniów i masturbuję się rozpaczliwie bananem z Biedronki za 0,99 zł.

Gość gość
Tego wieczoru, kiedy zwabię Cię do siebie, wyciągnę czerwone wino, dwie lampki z kryształu, łóżko przyozdobię brązową pościelą, obsypując je złotym brokatem, cali będziemy w brokacie. Mam na to kilka tygodni i uda mi się, trzymajcie za mnie kciuki.

Gość gość
kilka tyg. :classic_cool: jak nic zaciazy przez ten czas z innym :classic_cool: 🖐️

Gość ale nicku nie podam
Chcę też tego!!!!!! A moge chociaz być twoją drugą? Albo takim planem B jak plan A sie nie uda?

Gość gość
No cholera, że też nigdzie nie wyjeżdżam :(

Gość ale nicku nie podam
No dobrze- na prawde mnie rozśmieszyles! Szczególnie tym babanem z biedronki. A może coś z Lidla jeszcze? Chyba tez sie zaraz popodszywam :-p skusiles mnie :-)

Gość gość
Jej nikt nie zastąpi, samym słowem zawróciła mi w sercu, a w głowie mam tylko jej spojrzenie o kolorze pościeli obsypanej brokatem. Mam jakieś 6 tyg, a mnie nic nie powstrzyma, ona o tym wie.

Gość gość
To chociaż zdradź pierwszą literę imienia, albo rejon jaki zamieszkuje, bo teraz każda na kafe myśli, że to o niej

Gość gość
rejon bliskowschodni, a dokładniej sam nie wiem. Uprawiamy miłośc tylko przez skypa, dlatego mam te tyg. tylko dla siebie i na przygotowanie się do pierwszej prawdziwej, rozbieranej randki. zrozumcie a nie pyt. dodatkowo wzbudzacie we mnie panikę.

Gość gość
Możesz podszywie pisać co chcesz. Rejon wschodni się zgadza. Jak mnie przeczytasz napisz moje imię, wtedy będę wiedział, że już Wisz co czuję do Ciebie. Ujawnię się dla Ciebie, jak poznasz, że to ja.

Gość gość
A ona ma kogoś? Widzicie sie na skypie? Myślisz ze zgodzi sie na spotkanie w realu?

Gość gość
I skąd wiesz ze ona czyta kafe? Czy tu sie wlasnie poznaliscie? Ja tez tu kogos poznalam.

Gość gość
Czyta kafe, dzisiaj tutaj była, pięknie napisała. więcej nie zdradzę, bo mogę ją przestraszyć.

Gość gość
Poznaję. Ale imienia nie napiszę. Z zasady i dla podtrzymania napięcia :)

Gość gość
Napisz moje imię, lub z niebieskiego, wtedy uwierzę, że to Ty

Gość gość
chcesz burzyc tak misternie i z zachowaniem wszelkich ach i ochow plan ukrywania "nas"? to sam podaj nasze imiona i niki skoro chcesz, zeby to co mialo byc tylko nasze, ujarzalo swiatlo dzienne to....proszę ja nie mam na tyle odwagi

Gość gość
To nie jesteś Ty. Ona jest bardzo odważna, swoją odwagą mi zaimponowała, odwagą ukrytą w kształtnym kobiecym ciele. Napisz moje imię, mamy w swoich imionach wspólną literę...

Gość gość
gość dziś Czyta kafe, dzisiaj tutaj była, pięknie napisała. więcej nie zdradzę, bo mogę ją przestraszyć. v skup sie albo plochliwa albo odwazna :)