Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy skąd u was tyle nienawiści ???

Polecane posty

Gość gość

Przeglądam sobie różne fora i widzę same wyzwiska do emigrantów od zmywaków , zdrajców i nieudaczników życiowych . Skąd u was tyle nienawiści ?! Choćby w Afryce życzą swojemu rodakowi aby mu się powodziło a u nas wyzywają od najgorszych a jak ktoś jest bogatszy od kogoś to aż zawiść go zżera i jad leje się litrami :o

Gość gość
Towarzyszu ogarnijcie się ;-)

Gość gość
Bo polska wbrew propagandzie jest biedna i jest duze rozwarstwienie spoleczne i polacy to i czuja i widza. Jest duzo niesprawiedliwosci. Jedni biora co miesiac po 50 patoli albo prowadza jakas firemke ktora produkuje srajtasme i dorabiaja sie na niej milionow a innym kaze sie z********ac za 1500 zl i wciska ze 20 zl podwyzki to jest cud miod i orzeszki

Gość gość
Bo polak ma być równy polakowi. Więc musimy się równać, do poziomu gowna ;)

Gość gość
Ale czy to jest powód aby wyzywać swojego rodaka od nieudaczników, złodziei i zmywaków ??? Jak pracodawca płaci 1500 zł netto to olejcie tą robotę i podwyższy płacę albo zbankrutuje . W Ameryce Płd . ludzie biedniej żyją i się do siebie uśmiechają , a w Polsce same smutne miny i jeszcze ta zawiść i plucie jadem byle rodakowi żyło się najgorzej :o

Gość gość
Bo my jesteśmy narodem wybranym.... z samego dna szamba ;)

Gość gość
Zgadzam sie z tobo gościu w 100%

Gość gość
Zgadzam sie z tobo autorze:-))

Gość gość
i jak będziecie gratulować innym ze sie powiodło to zacznie i wam sie powodzić to jest prawo błogosławieństwa

Gość gość
najgorzej wyzywają ci co wyjechali do UK od nich się zaczęło !

Gość gość
Bo Polacy to zazdrośnicy. To kraj w którym wypada tylko narzekać. Prawie nikt nie powie ci ze jest z ciebie dumny, ze fajnie ze sobie radzisz. Ja po prostu przestalam mówić co robie, ze cos mi sie udali ludziom innym niż mój mąż i moja najbliższa rodzina. Bardzo to przykre, ale aż krępuję się powiedzieć koleżance, że coś mi się udało

Gość gość
14:51 . Od nich się zaczeło ??? A co oni takiego Polakom zrobili ??? Bo chcieli sobie na zachodzie ułożyć życie i w Polsce im się nie powodziło i to jest powód do wyzywania od nieudaczników i zdrajców ??? Prawda jest taka że jakby się okazało że gdzieś na zachodzie wszyscy mówili po polsku to oni by pierwsi stali w kolejce po bilet w jedną stronę . Niektórych poprostu aż zazdrość zżera że komuś sie lepiej powodzi niż jemu .

Gość gośćzielonooka
Zależy jak leży bo ja z reguły cieszę sie jak komus sie powiedzie i nie rozumiem tych wszystkich ludzi co zieją jadem i wyzywają od nieudaczników, jak kto chodzi ubrany i gdzie pracuje, każdy ma jakieś zadanie na tej ziemi do wykonania i nie nam tu osadzać czy ktos pracuje na zmywaku czy gdzie kolwiek. Nie każdy urodził sie geniuszem. Dziekuje i dobranoc państwu

Gość gość
Gdy wieczorne zgasną zorze, Zanim głowę do snu złożę, Modlitwę moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi: "Dop********e sąsiadowi! Dla siebie o nic nie wnoszę, Tylko mu dosrajcie proszę." Kto ja jestem? Polak mały Mały, zawistny i podły. Jaki znak mój? Krwawe gały. Oto wznoszę swoje modły Do Boga, Marii i Syna: "Zniszczcie tego s********a Mego brata, sąsiada, Tego wroga, tego gada." "Żeby mu okradli garaż, Żeby go zdradzała stara, Żeby mu spalili sklep, Żeby dostał cegłą w łeb, Żeby mu się córka z czarnym I w ogóle żeby miał marnie, Żeby miał AIDS-a i raka." Oto modlitwa Polaka.

Gość gość
jak rzadzacy zlodzieje zapewnie te min 500 ojro w pracy i obniza bezrobcie go tych 8 % , to sie skonczy narzekanie

Gość gość
To nie zazdrość tylko robicie wstyd na cały swiat. A największy te pipy co wlaza Arabom pod koldre

Gość gość
Albo te żenujące widoki naszych dziewczyn jak zobaczą jakiegoś Marokańczyka . Aż leją w majtki z podniecenia z myślą że im murzynek postawi drinka . Czasami wstyd mi jak patrzę na takie żenujące widoki :o

Ja zauwazylam, ze ta agresją i zawiść pojawia się wśród biedoty i głupoty. Głupi i niezaradni zieja nienawiścią. Ci z kompleksami tez wylewaja zolc, ale w mniejszym zdaje się stopniu. I oczywiście część jest z natury zlymi ludźmi - ale to mały odsetek. Biedni prostacy to zdecydowana większość.

Gość gość
Wojnę polsko -polską rozpetal Tusk .Nie potrafi opozycję traktować tak jak w innych krajach rządzący traktują opozycję. Nie, on musiał zrobić z opozycji smiertelnych wrogów. Musiał szczuc Niesiolowskim czy Palikotem.W swojej partii też stopniowo usuwal zagrazajacych mu .Twórca nienawisci polskiej uciekł na koniec na ciepła posadę w Brukseli

Gość gość
a teraz idę zazyć lekarstwa na głowę

Gość gość
bo Polska, to kraj, w którym każdy do każdego ma jakieś pretensje. Bogaci uważają, że płacą za wysokie podatki i że to nie ich wina, że ktoś musi tyrać za 1200 zł. Posłuchajcie, co mówi w kółko taki Jeremi Mordasewicz. Jest też mnóstwo pracowników, którzy odwalają pańszczyznę i kroją pracodawców na weszelkie możliwe sposoby, z drugiej strony wielu pracodawców traktuje zatrudnionych jak chłopów pańszczyźnianych. Polska to szpital psychiatryczny, państwo dyma obywateli, obywatele państwo, bogaci biednych, biedni bogatych. Jest wiele wplywowych grup interesów, które czerpią korzyści kosztem innych, np służby mundurowe, sędziowie, prokuratorzy, lekarze, pracownicy administracji państwowej, rolnicy, nauczyciele, górnicy, kapitał zagraniczny. Z drugiej strony mamy najemnych pracowników zatrudnionych na umowach-zlecenich bez żadnych praw pracowniczych. Ludzie wyjeżdżają za granicę z poczuciem goryczy, bo w Polsce o ile mieli pracę, to najwyżej zarabiali na skromne przetrwanie.

Gość gość
gość dziś Ale czy to jest powód aby wyzywać swojego rodaka od nieudaczników, złodziei i zmywaków ??? Jak pracodawca płaci 1500 zł netto to olejcie tą robotę i podwyższy płacę albo zbankrutuje . W Ameryce Płd . ludzie biedniej żyją i się do siebie uśmiechają , a w Polsce same smutne miny i jeszcze ta zawiść i plucie jadem byle rodakowi żyło się najgorzej pechowiec.gif x bo w Ameryce poł można postawić budke z hotdogami na ulicy i ŻYĆ. Znajoma w Meksyku zaczynała od budki a teraz ma sieć. I do sprzedawania hotdogów nie potrzebowała koncesji, świadectwa szkoły gastronomicznej, zezwolenia na plastikowe sztućce, składki zdrowotnej, zusu i podatku dochodowego:-O