Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam zmienić chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy go zostawić :( Wczoraj miałam wolny dom,poprosiłam go żeby do mnie przyszedł.Posiedzieliśmy chwilę w salonie,telewizor i w ogóle.Później wzięłam go za rączkę do swojego pokoju i nie ukrywam że chciałam z nim uprawiać sex ale mu o tym nie powiedziałam.Usiał na łóżku,a ja zaczęłam się rozbierać - zdejmować koszulkę (pod spodem nie miałam celowo stanika) I WTEDY ON nawet nie zwrócił uwagi na to,że stoję przed nim prawie naga,nie wzruszyły go moje nagie piersi tylko spytał "JEST CI GORĄCO? MOŻE MASZ GORĄCZKĘ?" i pobiegł po termometr,sekunde później wrócił z tym termometrem i kazał mi mierzyć temperaturę .. Wyszło standardowe 36.6 , więc poszedł do piwnicy po wiatrak żeby mi nie było gorąco ... >.< Czy on jest jakiś nienormalny? Może jest gejem? Zerwać z nim??

Gość gość
Może jest gejem

Gość gość
To dlaczego jest ze mną jeśli jest gejem? ;/

Gość gość
bo widocznie wyglądasz jak facet, może to przez brak cycków?

Gość gość
zrób mu loda

Gość gość
nie wierze, na bank prowo

Gość gość
oczywiście że prowo! :D:D:D skąd wie gdzie jest termometr? i wiatrak w piwnicy? :D:D:D

Gość gość
a no właśnioe tu cie mamy, skad chłopak wie, ze masz termometr w piwnicy?:p

Gość gość
Termometr w piwnicy?? Nawet czytać ze zrozumieniem nie umiecie,oj ludzie,ludzie :P A wie bo to jest właśnie mój CHŁOPAK ja planowałam z nim przyszłość,na poważnie i często bywał u mnie większość wakacji przesiedzieliśmy razem,wakacje wiadomo było gorąco to schodziliśmy do piwnicy po wiatrak stąd wie.A termometr? Bo już nie raz martwiąc się o mnie kazał mi mierzyć temperaturę i tak latał z tym termometrem,on wie nawet gdzie jest każdy produkt w kuchni bo gotuje mi kolacje często kiedy nie chcę nic jeść bo zwyczajnie nie jestem głodna :( Jest strasznie nadopiekuńczy!!

Gość gość
@beata samotna nie chciałam żeby podziałało na niego to,że będę miała gołe piersi,ale mógł sie domyślić,że chce z nim uprawiać sex,jestem pewna,że każdy facet wykorzystałby taką okazję!!!

Gość gość
Nie,chciałam właśnie wtedy,a on sie tak zachował,masakra

Gość gość
jestem pewna,że każdy facet wykorzystałby taką okazję!!! x Ja miałem raz taką sytuację i nie wykorzystałem okazji z jednego prostego powodu... dziewczyna kompletnie mi się nie podobała, cycki owszem miała fajne i tyłeczek też, ale nigdy za nią nie przepadałem, bo to idiotka, a nie mam w zwyczaju walić każdej która ma ochotę :P

Gość gość
Ale skoro on jest moim chłopakiem to inna sprawa,raczej nie może mnie uważać za jakąś idiotkę,raczej mu się podobam,przecież mnie kocha :(

Gość gość
Zamiast pokazywać mu cycki trzeba było ulęgnąć, wyjąć jego sprzęt i włożyć sobie do ust, wtedy miałby jasny przekaz :P

Gość gość
Mam 24 lata on jest o rok starszy,jesteśmy razem od 2 i pół roku,nie chciałam żeby to sie miało tak skończyć :(

Gość gość
Ale człowieku nie chciałam mu robić loda tylko uprawiać z nim normalny sex ! Jestem dziewicą i chciałam żeby to było chociaż odrobinę wyjątkowe a nie takie,że zaczne to od robienia mu laski -.-

Jak przez 2.5 roku do niczego nie doszło to chyba już nie dojdzie. To Twój pierwszy chłopak?

Gość gość
Nie pierwszy,ale owszem jestem dziewicą , miałam kilku przedtem ale po 6 miesiącach związku nie chciałam z nimi sexu nie myslałam o nich tak poważnie,jak o nim,z jednej strony jest jakiś wyjątkowy..

Wiesz co spróbuj może z nim pogadać wprost o seksie, mogę zostawić Ci maila odpiszesz co myśli.

Gość gość
Jak zaczynam takie tematy to zawsze jest "Przestań Kochanie" , "Co ? O czym Ty mówisz ? " nawet jak kiedyś czytaliśmy z nudów kawały w aplikacji w komórce i był jakiś kawał o podtekstach seksualnych to on powiedział,że nie rozumie o co chodzi.. Nigdy nie miał żadnych nawet skojarzeń "zboczonych" , nie powiedział ani jednego słowa na ten temat i nigdy z jego ust nie usłyszałam żeby wypowiedział słowo "sex" ..

Gość gość
normalny sex x Normalny seks to również pieszczoty oralne jako gra wstępna, a nie samo bzykanie się.

Gość gość
Przez niego to już mi sie odechciało na pewien czas..

Gość gość
pewnie sie chlopak przerazil:(

Gość gość
Ale nie chciałam brać jego penisa do buzi,to PIERWSZY RAZ,zrozum,może faceci lubią jak się im to robi,ale nie kazda dziewczyna lubi ssać i na pewno nie kazda musi,akurat ja nie chcę.

Gość gość
pewnie sie chlopak przerazil :( v Czego niby sie przeraził?

Gość gość
daj tu jego na Forum,przeszkolimy go