Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, czy podobają wam się mężczyźni ogoleni na zero, bo chcę tak zrobić?

Polecane posty

Gość gość
Zalezy od faceta. Jednym pasuje,innym nie. Ale z dwojga zlego lepszy lysy niz lysiejacy. Najlepszy krotko sciety. Dlugowlosych tez nie lubię.

Gość maczo27
długowłosi to brudasy często

Gość gość
To zależy jak wyglądasz. Jednemu pasuje łysina, innemu nie.

Gość gość
A moj facet wyglada super mesko wlasnie bez wlosow. Z wlosami mi sie nie podoba. Wszystko zalezy od typu urody

Gość gość
Moi zdaniem Jak komuś pasuje dlaczego nie ? Jeżeli łysiejesz to polecam dobrego fryzjera . Możesz również ściąć się na zero robisz to ostatecznie dla siebie nie dla kogoś. Mój facet jest w tej chwili ogolony na zero i wygląda super nawet lepiej jak z włosami ale to jak ktoś napisał powyżej wszystko zależy od kształtu głowy. Temat jest widzę bardzo stary ale może moja wypowiedź się komuś przyda.

Gość Gość

Oczywiście, że się tnij. Nie rozumiem kompletnie co ludziom nie pasuje w łysości. Sam regularnie się obcinam na zero. I nie chodzi mi o taką łysość że mam gładką głowę, tylko tak gdzieś, że włosy mam milimetrowe. Tak na gładko to absolutnie nie chciałbym i tobie też odradzam.

Gość Jedi

Jeśli facet lysieje ma to kółko tzw,biskupie na czubku to może krotkovake nie za krótko przydarzyć włosy, ale nie na 1 czy 2 milimetr bo wtedy widać aż skórę i to wygląda wręcz obrzydliwie. Jak Cię kocha to kocha Cię i z lysinka.  Ja takiego kocham