Rosa95 0 Napisano Wrzesień 3, 2014 Witam Was dziewczyny :) chciałabym abyście mi doradziły jak się zmotywować i schudnąć parę kg, jaką dietę mogłabym spróbować ,jak ćwiczyć... niestety uwielbiam słodycze i one zazwyczaj wygrywają :/ ...Niby moja waga jest odpowiednia ,ale uda i brzuszek odstają :/ ważę 51kg przy wzroście 159 , moją idealną wagą którą chciałabym osiągnąć jest 45 ,bardzo proszę o pomoc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2014 Jak brakuje Ci motywacji to możesz sobie kupić jakąś fajną za małą sukienkę :) Co by Ci tu doradzić.. przede wszystkim wysiłek fizyczny - bieganie, pływanie czy co tam wolisz. Możesz też dodatkowo zainwestować w jakiś wspomagacz typu AquaSlim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IrkażonaMirka 0 Napisano Wrzesień 5, 2014 Jedz przede wszytskim zdrowo! I zacznij biegać. Początki są trudne. Wiem bo sama zaczęłam. Jestem w stanie przebiec już 10 minut! Poczytaj sobie :) http://fitness.dojrzalakobieta.pl/bieganie_jest_dla_kazdego_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach