Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 lat i nie mogę spotkać fajnej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego mam takie szczęście że wszystkie spotkane dziewczyny były d*******.Jestem b.przystojny i pewnie dlatego mam ten problem,nawet ostatnio spotykałem się z bardzo nieładną dziewczyną żeby upodlić tę moją urodę , nienawidzę tego że wyglądam jak George Clooney ,słyszę to non stop i pewnie fajne perły uciekają ode mnie .Chcę spotkać kochaną istotę aby móc ją obdarzyć moim uczuciem ,ale nie udaje mi się ,co jedna to k***a(prześpi się ze mną i koniec) a ja jestem doświadczonym kochankiem ,mam nawet dużego penisa i umiem doprowadzić kobietę do orgazmu,Ja już nie kumam. Co robić,co zmienić ? Macie pomysły?

Gość gość
Wyczuwaja ze frajerek,manipulator jestes :)

Gość gość
To dlaczego spotykales sie umowiles z brzydka jak dla Ciebie dziewczyna ?? po co ? i w to ,ze jestes taki piekny idealny jak Adonis ,tez mi sie nie chce wierzyc,pewnie nie widzisz u siebie swoich wad,za to z przesadem zauwazasz ,wyszukujesz niedoskonalosci u innych kobiet :)

Gość gość
To naucz sie tego ;)

Gość gość
a ja mam 29, i też nie mogę spotkać fajnego faceta. Pan autor tematu raczej fajny nie jest, skoro pisze o sobie jakieś farmazony

Gość teraz już idę spać
Nie wierzcie w te bzdury, autor to osoba która swoją istotą zatruwa kafeterie od dłuższego czasu. Najprawdziwszy, nieleczony psychol. :)

Gość gość
moze on uwaza sie za takiego fajnego,ale kobiety tak nie uwazaja :)

Gość gość
to jest pewnie ten ,co zakaldal tu tyle watkow ,zeby tylko skompromitowac ,kobiety,wpedzic je w kompelksy i ze kobieta to powinna wygladac tak i tak ,ze " dlaczego mowia ze ladna jak jest brzydka" to ten sam autor ;)

Gość gość
Napisałem jak jest,to one twierdzą że jestem super przystojny,mi to zwisa,szukam uczucia,mojej połówki,mam w d***e moją urodę ,gardzę nią.

Gość gość
Ja mam 50 i tez niemoge. Mnie jest kostucha przypisana chyba:-)

Gość gość
bo szukacie nie w tych miejscach,nie w tych typach kobiet,z ktorymi mogli byscie byc naprawde szczesliwi...zycie caly czas wam pokazuje udawadnia ,a wy dalej nic nie rozumiecie..

Gość lanser
przecież ten temat gimbus założył albo gimbusiara a nie 30 latek.

Gość gość
G8imbus itd. Czy wy pełni nienawiści Polacy potraficie pomagać? Czytam te komentarze i tylko 2 są jakąś odpowiedzią ,reszta to podłość.Nadajecie się na śmietnik społeczeństwa

Gość gość
Śmietnikiem czyt.rynsztokiem społeczeństwa jest autor wątku,głupek szuka miłości ,kobiety,uczucia ,ale sam jest ohydnym narcyzem zapatrzonym w siebie. Oddaj baranie siebie Jezusowi a on cię poprowadzi i znajdzie ci kobietę,ale najpierw idź do spowiedzi boś grzeszny i głupi.

Gość gość
Dziękuję za wasze dobre rady ,kurczę nie wiedziałem że tylu s*******i żyje w tym kraju ,jesteście chujbasami i p**********i ,bardziej wpędzicie człowieka w depresję niżeli pomożecie ,pies was jeebbaałł polaczki.