Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaluje ze nie udalo mi sie zabic

Polecane posty

Gość gość

polknelam ok 50 tablwtek nasennych i przeciwbolowych popilam alkoholem. 3 dni wyjete z zycia malo pamiwtam. dopiero wczoraj udalo mi sie zwymiotowac i jak z kims porozmawiam to jakos soe trzymam. teraz siedze sama w domu nie mam do kogo geby otworzyc. zaluje ze mi sie nie udalo. mam beznadziejne zycie. jestem beznadziejna bo dzisiaj weszlam na pudelka i zobaczylam artykul o eks faceta z ktorym sie spotykalam. ona jest ladna i ją ustawil a ja jestem nikim. mialam tyle tabletek i nawet zabicie sie nie wyszlo. ona ma wszystko ja nic.

Gość gość
A czy w życiu chodzi o popularność na portalu plotkarskim?

Gość gość
oj weź nie pitol głupot, chciałabyś o sobie czytać głupoty na pudelku???

Gość gość
a kto to jest ten pan?

Gość gość
Nie mam z kim porozmawiac. Mam kilka spraw do zamkniecia nie moge sie ruszyc. Patrze tylko w telefon az mi bateria nie padnie. Do mieszkania ktos wroci dopiero za kilka godzin.

Gość gość
Boli mnie serce i brzuch nie jadlam od kilku dni i nie chce. Chce przestac istniec bo jestem nikim.boje sie wyjsc z domu cos zrobic nie wiem co robic.

Gość gość
chyba po pierwsze cos wypic goracego, herbatę na przykład albo ziołka. Nastepnie oś zjeśc. Cokolwiek. Potem sie umy i ubrać. Wyjśc i odetchnąć swiezym powietrzem. Poczuc zapachy późnego lata, zerknac na kwiaty, jakieś jeszcze są. I wtedy, ja muszę znowu do mojego bezsensownego życia u boku faceta, którego nie kocham i nie lubie. A ty? Ty możesz wszystko. Nawet sie wyprowadzić na drugi koniec świata. jak ja ci zazdroszczę, dziewczyno....

Gość gość
Gosc powyzej Dziekuje za mile slowa. Ale ja mueszkam w szarym miejscu w wielkiej brytanii. Nie mam sily kupic bilwtu do polski. Ale ja nie.mam nawet z kim porozmawiac.

Gość gość
Zawsze mozesz pisać tutaj, ale musisz coś wypić i zjeść. Potem - może faktycznie spacer ci dobrze zrobi.