Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łucjanna

Przewóz gości na wesele

Polecane posty

Gość łucjanna

ślub odbedzie sie w Holandii i zastanawiamy się jak najlepiej przewiezc gosci na wesele. nie kazdy bedzie mogl dojechac samochodem, a chcemy im oszczedzic kosztow. jakies pomysly?

Gość gość
a ile tych osob chcesz przewiezc?

Gość łucjanna
ode mnie bedzie 10 osob, ktore nie moga dojechac we wlasnym zakresie.

Gość gość
no to chyba najlepiej busa wynajac. korzystalam kiedys z energytour i pamietam, ze mieli duzo rabatow na przwozy :)

Gość gość
Bilety lotnicze do Holandii można kupić i po 80 zł w obie strony. Odebrać z lotniska jakimś busem i tyle.

Gość kuuuleczka
Wow! Ale szaleństwo! :) Fajnie! Może któraś z firm przewozowych podjęłaby się takiego zadania? Podzwoń trochę. Zobacz może autokary-mikrobusy.pl, bo u nich można wynająć jakieś mniejsze busiki też. Generalnie bardzo trzymam kciuki. Fajną wycieczkę urządzisz swoim gościom!

Gość gość
Na pewno mozna skorzystać z takich przewozów, albo wynają busa http://transport-oes.pl/ My w Krakowie własnie dokładnie tak zrobiliśmy.

Gość gość
mi wiadomo, że obsługa imprez w zakresie przewozu gości to specjalność www.poltrans24h.com.pl - fachowcy naprawdę kompetentni, bo pomagali przy 50. urodzinach mojego taty i nie mieli żadnego problemu z trafieniem w odpowiednie miejsce uroczystości, a niektórzy goście swoimi samochodami się pogubili

Gość KrzysiekWawa
Ja w ubiegłym roku wynająłem busa do przewozu gości weselnych w Altbus http://www.altbus.pl/wynajem-busow.php i wszyscy byli bardzo zadowoleni z takiego rozwiązania, bo mogli świętować wesele tak jak należy skoro transport mają zapewniony :).

Moim zdaniem jeśli nie znajdzie się faktycznie aż tak tanich biletów, to bus będzie dobrym pomysłem. Prawda jest też taka, że przecież nie każdy lubi latać i zechce wsiąść do samolotu...

Busy, autobusy itp. duże pojazdy to bardzo dobre rozwiązanie jeśli goście muszą dojechać na wesele gdzieś dalej, albo akurat z okazji wesela nie bardzo chcą prowadzić ;) Ale warto się dowiedzieć, czy aby na pewno taka grupa się zbierze, żeby zapełnić cały bus lub autobus.

Gość gość
Wynajmijcie dla gości weselnych busa albo autokar – to duża wygoda. My tak zrobiliśmy i skorzystaliśmy z oferty płockiego Ekobusa. Nikt nie narzekał na podróż i wszyscy dotarli na czas.

Gość gość
zorganizowanie przejazdu i noclegu dla gości jest obowiązkiem nowożeńców. my z mężem korzystaliśmy z usług firmy www.asik.com.pl podstawili komfortowy autokar i sprawnie przewieźli naszych gości na ślub i wesele. myślę,że z transportem na terenie UE też spokojnie sobie poradzą.

Gość gość
My do transportu gości na ślub i wesele wynajęliśmy komfortowy busik z firmy www.sprintbus.eu z Tomaszowa Lubelskiego. Nasi goście bardzo chwalili ten wybór. Myślę,że spokojnie poradzą sobie też z weselem zagranicą.

Gość gość
Na pewno rok po weselu potrzebny jest jeszcze dowóz - sądzicie że poprawiny tak się przeciągnęły?

Gość gość
"zorganizowanie przejazdu i noclegu dla gości jest obowiązkiem nowożeńców. " :D robisz wesele w Pl, zapraszasz np. gości (5 osób) ze Stanów, to Twoim obowiązkiem jest zapłata za bilet? zastanów się co piszesz

Gość gość
To faktycznie jest bardzo dobra firma i ja tez sie zgadzam jesli chodzi o przewóz gości. Ale nie tylko bo moje dzieci ostatnio z nimi wybrały sie na zielona szkole.

Gość gość
u nas korzystaliśmy z busa od firmy http://www.artour.pl/. Goscie mieli wygodny i bezpieczny transport. Nie musielu się o nic martwic i mogli się swietnie bawic na weselu a pozniej kierowca odwiózł ich na nocleg.

Gość gość
Widze ze nie tylko j wlasnie też korzystałam z ich usług. I dlatego powiem Wam ze jesli bedziecie kogoś takiego poszukiwac to własniei ich.

Gość gość
Chyba własnie najlepiej jest wynajac dobrą firmę, mamy wówczas pewnośc co do tego ze nasi goście jednak będą mieli zagwarantowaną bezpieczną podróż.

Gość gość
Prawda jest taka ze jeśli szukacie sprawdzonej firmy która dowiezie Waszych gośći na wesele polecam firme transportową OES z Krakowa. Na pewno bedziecie zadowoleni.

Gość gość
Zorganizowanie przejazdu dla weselnych gości jest zawsze w dobrym tonie. My z mężem korzystaliśmy z usług firmy www.asik.com.pl Podstawili komfortowy autokar i sprawnie przewozili naszych gości na ślub i wesele. Obsługują też wyjazdy zagraniczne,więc w waszym przypadku to powinien być idealny adres.

Gość gość
Zawsze mozna też skorzystać z usług takiej firmy http://transport-oes.pl/ Będzie na pewno bardzo pomocna kiedy bedziemy chcieli podróżować wiekszą grupą.