Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łezka7

krążenie w nogach

Polecane posty

Gość łezka7

Jeśli masz taki problem, chorujesz Ty lub ktoś z Twoich bliskich a może udało się to wyleczyć, wypowiedz się proszę. Szukam pomocy dla siebie, lekarz specjalista rozkłada ręce, nic więcej nie można zrobić a palce czernieją, otwierają się rany, wygląda to okropnie ale najgorszy jest ból. Może ktoś mógłby polecić mi klinikę, lekarza albo sposób na przywrócenie krążenia w nogach? Z góry dziękuję za każdy wpis.

Gość edoooo
Myślę że temat jest chyba zbyt ogólny .Zainteresował mnie ze względu, iż od jakiegoś czasu lewa noga od kolana w dół jest jakaś ciężka ,a teraz dodatkowo na wysokości wewnętrznej części uda odczułem punktowy ucisk .Nigdzie z tym nie chodziłem ,bo tej mój lekarz i tak leczy wzrokiem na żadne badania nie kierując ,jedynie po wysłuchaniu objawów wypisuje leki .Niestety u autorki wygląda ,to groźniej .Nie znam się na tym ,wiec mogę życzyć tylko zdrowia .

Gość gość
edoo, dziękuję za wpis, przepraszam, że wcześniej nie odpisałam na Twój post, jestem w podróży. to co opisałeś ze swoich objawów nie jest tak bardzo niepokojące ale zlekceważyć tego nie można, powinien to zbadać lekarz specjalista, obserwuj swój organizm, może jest coś co Ci szkodzi, mam na myśli jedzenie lub leki jeśli jakieś bierzesz. Tobie również zdrowia życzę. pozdrawiam.