Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezolza

mezczyzni kochaja zolzy ? wasze przyklady z zycia

Polecane posty

Gość gość
jesli kochasz siebie pokochanie innych prawdziwą miłoscią a nie symbioza[którą sie mysli z miłoscią] przychodzi bardzo łatwo i naprawde daje niebywały efekt ;) Kocham mojego faceta, szanuje go i chciałabym byc z nim zawsze ale jesliby zadecydował ze chce odejsc nic by sie nie stało

Gość gość
taki jeden...wiec czemu lubisz?:)

Gość gość
a ja zerwalem z taka " pania zagadka" nie powiem, na poczatku to bylo intrygujace, fascynujace, wzielo mnie :) ale pozniej juz zaczynalo byc meczace, chcialem poczuc,ze jestem dla niej wyjatkowy, ze jej zalezy wlasnie na mnie a nie,ze w zasadzie to moze mnie nie byc, no to jak moze mnie nie byc to mnie nie ma :/ proste

Gość gość
, no to jak moze mnie nie byc to mnie nie ma :/ proste xxx i wszystko gra przynajmniej kazde poszło w swoją stronę ;) Ja mojemu pokazuje że mi zalezy...pisałam wczesniej sprawianie mu przyjemnosci jest dla mnie przyjemnoscią :) szanujemy swoje potrzeby, on tez lubi czasem pobyć sam ;) jak prawdziwy facet ;)

Gość gość
A jak zolza pokazuje,ze jej zalezy ? :)

Gość taki jeden ze wsi
Bo rzeczona "zołza" to wcale nie zołza, a fajna babka, która - wie, czego chce - umie cieszyć się życiem - szanuje siebie - ma zainteresowania i swoje własne życie. Taka osoba jest ciekawa, interesująca, frapująca.

Gość gość
:) wreszcie prawidłowa interpretacja ksiązki ;)

Gość gość
gość dziś A jak zolza pokazuje,ze jej zalezy ? usmiech.gif xxxx odpowiedz jest w tym samym wpisie ;) wystarczy przeczytac uwżnie

Gość gość
ale moze jakies konkrety :) sprawianie przyjemnosci to wiesz..moze byc robienie loda 3 razy dziennie, masowanie stop albo nie odzywanie sie przez caly dzien ;)

Gość taki jeden ze wsi
Dodam jeszcze, że zołza z tej książki wcale nie jest niemiła i "zołzowata", wręcz przeciwnie - jest miła i czarująca. Jak najbardziej bywa kochająca, wrażliwa itd. Tyle tylko, że robi to, co lubi robić, co sprawia jej przyjemność i z reguły nie poświęca się dla partnera. Ja jako facet, a i za kolegów mogę się wypowiedzieć - więc my, faceci, od nieustannych poświęceń, które są z reguły wypominane, wolimy radosną i zadowoloną partnerkę, żyjącą pełnią życia. Tak rozumiem zołzę z tej książki. Która dodam, jest całkiem szczera w tym, co robi, bo wynika to z jej charakteru.

Gość gość
A co oznacza zolza jaka to kobieta?

Gość gość
taki jeden ze wsi ---> a jak widzisz wielu facetów nawet nie rozumie tego ;) Panowie najpierw przeczytajcie ksiazkę potem jest pole do dyskusji. Tak to zwykłe bleblanie :P

Gość gość
gość dziś ale moze jakies konkrety usmiech.gif sprawianie przyjemnosci to wiesz..moze byc robienie loda 3 razy dziennie, masowanie stop albo nie odzywanie sie przez caly dzien oczko.gif xxxx jest czysta próba wplątania mnie w czczą dyskusje o niczym ;) jesteś K? czy M? Kiedy partnerka [po za lodem] sprawia ci przyjemnosc? umiesz odpowiedziec na to pytanie?

Gość gość
aha czyli jesli bysmy sie spotkali i na kolacje podalabym ci ksiazkowy popcorn to bylbys zachwycony :) uznalbys ,ze mi nie zalezy az tak bardzo , ze jestem fajna potencjalna przyszla partnerka bo mi kompletnie zwisa co sobie o mnie myslisz i jesli przez kolejne 3 lata, nadal bym nie gotowala, i siebie stawiala na pierwszym miejscu, bedac przy tym urocza i przemila to uznalbys mnie za 8 cud swiata...super :)

Gość gość
"Jestem ksiązkową zołząusmiech.gif Jestem ciepła i słodka ale tylko wtedy gdy nie czuje że jestem w tym wykorzystywana, umiem postawic granicę, gram w otwarte karty zostawiam mu przestrzen i tego samego wymagam od niego. Nie pozwalam sobą dryować ale sprawianie mu przyjemnosci jest samo w sobie moją przyjemnoscią. Żyję chwilą nie mysle co bedzie za rok, kontroluje emocje nie walczę o niego, delikanie okazuje zazdrośc. Jestem miła ale stanowcza." z Kochają zołzy, tylko jeszcze napiszcie gdzie takie można spotkać.

Gość gość
Tak rozumiem zołzę z tej książki. Która dodam, jest całkiem szczera w tym, co robi, bo wynika to z jej charakteru. xxx a charakter jest rzeczą zmienną....mozemy go przez całe zycie korygować. Ksiązka daje niejako pewne rady w pigułce ale aby je zastosowac potrzeba naprawde sporo pracy nad samą sobą. Wiedzy o sobie samej ;)

Gość gość
Nie wiem dlaczego zołza ma nie gotowac?:D:D Czytałaś ksiazkę?:P czy sobie coś tam z własnych interpretacji strzelasz?:classic_cool:

Gość gość
jestem M...kobieta sprawia mi przyjemnosc kiedy czuje,ze jest za mna, bo ja jestem ksiazkowym Grey'em, ;) kiedy mi sie podporzadkowuje i kiedy wiem na czym stoje, nie lubie niedomowien i jakis gierek, kobieta z pasja? nie ma problemu jesli ta pasja jestem ja, wiec ksiazkowa zołza to kobieta nie dla mnie :)

Gość gość
skupienie na sobie to nie egoizm jak wielu to interpretuje, raczej umiejetne dostrzeganie siebie, swoich reakcji, swoich odczuć i emocji. Emocjonalna intelligencja. Podejmowanie decyzji pod wpływem emocji, którymi my kobiety jestesmy nasiąknięte bywa zgubne. Umiejętnośc ich odgadywania i kontroli powoduje że stajemy się bardziej powsciągliwe i nie dajemy sobą manipulowac ani pomiatać. Dzieki temu jestesmy mniej wrzaskliwe, czesciej się usmiechamy i wiecej widzimy ;)

Gość gość
Tak jak manipulant Grey nie jest dla mnie :D a jego ksiazkowa partnerka to czysta współuzalezniona kobieta...nieszczesliwa i z pokora czekająca az ją zaliczy :D

Gość gość
Jej całe zycie kreci się wokół kochanka który ostentacyjnie ma ją w doopiu. Czasem laskawie dajac jej szanse na poczucie że jest kimś wyjątkowym bo Pan i Władca ma własnie na to ochotę:classic_cool: Sciema i romansidło dla chwiejnych

Gość niezolza
moze, ja chyba jestem jednak na to zbyt szczera i nie jest to czescia mojego charakteru, widocznie nie mam pewnych predyspozycji, mam swoje pasje, mam swoje zycie i kocham zycie,ale emocje mnie definiuja bo jestem kobieta i nie uwazam zebym tracila na swojej kobiecosci bo od razu bez ogrodek potrafie wykrzyczec co mi lezy na sercu, nie chce mi sie chyba "przestrajac" na bycie na sile " tajemnicza" " niedostepna" nie mowie tu o poznawaniu faceta bo z tym nigdy nie mialam problemu, u mnie problem pojawia sie wtedy kiedy jestem z facetem i go kocham, moze popadam w skrajnosci i nie umiem znalezc zlotego srodka

Gość gość
no własnie tu chodzi by być sobą ;) ja lubie spokój, wyrazam sie raczej spokojnie, nie znoszę krzyku wiec sama nie wrzeszcze. dziś mam wyjątkowo gadatliwy dzien ;)🖐️

Gość gość
rozpoznawanie swoich emocji to naprawde ciekawa przygoda:) czasem sie bowiem okazuje, że emocje są nieadekwatne do sytuacji ;) wtedy po wszystkim człowiek sobie mysli "ufff dobrze ze się nie wyrwałam" ;)

Gość Pan Grey
kochane zołzy powiem wam nieskromnie,ze juz niejedna przekabacilem, licze sobie 30 pare wiosen i wiem, za ktore sznurki pociagnac, kazdego da sie zlamac i omotac, kobieta jest jak zamek, do ktorego trzeba znalezc odpowiedni klucz, z prawdziwa zolza jest faktycznie bardzo ciezko, ale dzieki tej ksiazce juz wiem jak to robic ;) w rezultacie nawet nie wiedza co je uderzylo, teraz juz sie w to nie bawie bo zwyczajnie nie mam na to czasu, i ciebie kochana zolzo tez bym szybko zbalamucil, gdyby mi sie tylko chcialo

Gość gość
:D miałbys z tym powazny problem Grey'u. Kocham kogoś miłoscią mądrą rozsądną i uczciwą :D🖐️

Gość niezolza
no to widocznie nie mam w sobie "pierwiastka zolzy" moze bede soba i zobacze dokad mnie to powiedzie, byle nie w lapska jakiegos Pana Grey'a ;)

Gość Pan Grey
ustaliliśmy juz, ze ci do nie grozi, wole takie "niezolzy" zagubione i niezdecydowane, kiedy kobieta jest jak glina, w ktorej moge rzezbic jak mi sie podoba, nie lubie uksztaltowanych, okreslonych juz tworow, takze jestes bezpieczna

Gość gość
bezpieczna dla ciebie ale dla siebie to już mniej ;) dlatego niech Grey'e idą do chwiejnych podatnych niewiast ;) potem czyta się na forum jaka to ona skrzywdzona 😭