Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena0012

Szybkie odchudzanie

Polecane posty

Gość magdalena0012

Hej wszystkim, co sądzicie o tabletkach na odchudzanie? W internecie pojawia się coraz więcej produktów tego typu. A jak wybrac najlepszy?

Gość gość
na stronie htpp://rtno.pl masz niezależny ranking tabletek na odchudzanie, sama stosowałam afrykańskie mango i odchudzanie szło łatwiej (można lepiej panować nad głodem i szybciej spalamy tłuszcz) ogólnie tabletki są po to żeby przyspieszyć i ułatwić odchudzanie, ale jak nie dołączysz do nich aktywności i rozsądnego żywienia nie zobaczysz większych efektów

Gość gość
Wiesz co, ja do tabletek na odchudzanie jakoś nie jestem przekonana. Priorytetem jest wysiłek fizyczny a dodatkowo można stosować jakiś suplement typu AquaSlim

Gość angelika_9012
Ja stosowałam dość nieznane powszechnie tabletki Lipocare, są tanie i bezpieczne w użyciu. Sama stosowałam i nie czułam buli brzucha czy mdłości jak przy innych wczesniejszych stosowanych lekach. Lepiej sprobować cos mało znanego niż, przereklamowane produkty!!

Gość majtus
Jeżeli chcesz w szybkim czasie zrzucić kilka kilo polecam tabletki Foreverslim.Kuracja powinna trwać trzy miesiące ale wszystko zależy od tego jak dużo masz do zrzucenia.Mi wystarczyły dwa miesiące i w tym czasie pozbyłam sie 8 kg.

Gość gość
Ja polecam głodówki. W pierwszych dniach można zrzucić do 1 kg dziennie choć w dużej mierze będzie to woda.

Ja zrobiłam powolne odchudzanie i mi na razie nieźle wyszło. 10kg przez 7 miesięcy, mama nadzieję, że nie będzie efektu jojo...

Gość gość
Na mnie diety niby działają, ale chudłam wszędzie tylko nie na brzuchu i boczkach. Mogę wam polecić liposukcję ultradźwiękową w salonie www.beautypremium.pl, dzięki tym zabiegom pozbyłam się okropnych tłustych boczków i wystającego brzucha w półtora miesiąca.

Gość rukolaa
Tabletek na odchudzanie nie stosuje.Ale dietę wspieram suplementem diety Foreverslim.Dla mnie takie połączenie okazała się najbardziej trafne.Schudłam już sporo ale liczę na jeszcze więcej.

Witam! Ze swojej strony dodam, że suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Co do stosowania AquaSlim dodam, że dla zwiększenia efektów redukcji masy ciała zaleca się stosowanie go w połączeniu z odpowiednio zbilansowaną, niskoenergetyczną dietą oraz regularnym wysiłkiem fizycznym. W razie pytań pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
No to ja mam pytanie :D Może się zabawimy :D

Gość gość
Szybkie odchudzanie nie jest najlepszym pomysłem.Polecam w trakcie diety dołączyć jeszcze Foreverslim.Dzięki tym tabletką schudłam dużo i co dla mnie ważne że nie wystąpił efekt jo-jo.

Gość lilkowa1
Także odchudzałam się z pomocą Foreverslimu.Ale ja twierdzę żę trzy miesiące to jest w miarę krótki czas jeżeli chodzi o odchudzanie.Trzy miesięczna kuracja w moim przypadku pozwoliła mi na spadek wagi o 12 kg.Teraz bez problemu mieszczę się w rozmiar 38.

ja nie ufam 'szybkiemu odchudzaniu' a przynajmniej bylabym ostrozna z tematem;) nie musze chyba nikomu tłumaczyć efektu jojo i tego typu sprawek. poza tym w ogóle raczej mało to wszystko zdrowe. wywazona dieta i cwiczenia dostosowane do naszego organizmu, nie zadne glodowki i forsowanie sie na maxa. nie mam zbyt wiele wolnego czasu wiec wykminiłam sobie odchudzanie online na www.lionfitness.pl . super sprawa, 4kg poszlo w miesiac, znaczy ze wszystko jest raczje rozsadne:) indywidualny jadlospis, trenig online (nie wychodze z domu, nie trace czasu na dojazdy, sama wybieram godziny cwiczen). no serio, super:))

Gość gośćGofr
Przy odchudzaniu należy pamiętać by nie przeholować, powoli i stopniowo należy zrzucać zbędne kilogramy tak by skóra nie straciła na jędrności. Nie jestem fanką sportu więc jedynie rower wchodzi w grę i dieta ale dorzuciłam do tego Foreverslim. Jestem 2 miesiące po wszystkim i efektu jojo nie ma - oby tylko udało mi się to utrzymać.

Gość gośćBonza
Wcześniej nie byłam zwolenniczka odchudzania się z pomocą tabletek .Zdanie zmieniłam po tym jak trafiłam na Foreverslim.Tabletki okazały sie bardzo skuteczne ii co ważne są to tabletki bezpieczne dla zdrowia.

Gość gość
Slimcea działa. Sama sprawdziłam na sobie parę miesięcy temu. Ważyłam o 12kg za dużo. Całość udało się pozbyć. Dzisiaj nie mam już tego typu problemów. Nauczyłam się z głową odżywiać.

Gość gość
Pomaga mi w odchudzaniu preparat TillSlim. Można sobie lepiej i szybciej wymodelować sylwetkę. Byleby tylko nie zapominać o tym, że sam suplement wagi nie zmniejszy, trzeba jeszcze dużo zmienić jeśli chodzi o styl życia, przyzwyczajenia żywieniowe, kaloryczność potraw itd.