Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

clotrimazol nie działa, czym sobie pomóc

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, clotrimazol nie chce pomóc na moje dolegliwości a od kilku dni strasznie pieką mnie wargi sromowe i pochwa od wewnątrz. Obawiam, się, że to grzybica i chcę jak najszybciej zadziałać ale tak jak napisałam clotrimazol nie pomógł. ?Czy jest jakis środek, dzięki któremu uniknę wizyty u ginekologa bo nie mam czasu iśc po prostu. Pomóżcie, proszę!

Gość gość
wizyty raczej nie unikniesz ale tak na szybko polecam globulki propolisowe o ile nie jesteś uczulona na tego typu produkty, świetnie sobie radzą z grzybicą

Gość gość
Kup sobie w aptece invag, zakładaj przez 7 kolejnych nocy. On kolonizuje pochwę szybko w te właściwe i dobroczynne lactobacilus. Mi nie raz przy początkach infekcji pomógł. Do tego jeszcze podmywanie się tantum rosa no i nadal clotrimazolem się smaruj.

Gość gość
mi propolis nigdy nie pomogł. polecam globulki gineintima

Gość gość
ja propobuję nystatynę - glubulki dopochwowe, to naturalny antybiotyk

Gość SpecDsProbiotyków
Nie zawsze takie objawy muszą oznaczać grzybicę pochwy-możliwe że infekcja ma podłoże bakteryjne i dlatego krem Clotrimazolum nie pomaga.Najlepiej pójść do lekarza na badanie i leki na receptę. Większość silniejszych leków na infekcje intymne jest na receptę, czasem także potrzebny jest wymaz z pochwy.Po leczeniu zalecam stosować probiotyk ginekologiczny w celu odbudowania flory bakteryjnej. Powwięcej informacji na temat zdrowia intymnego zapraszam na invag.pl

Gość gość
Koniecznie idź do ginekologa nie ma co zwlekać z wizytą, bo później leczenie będzie dłuższe i bardziej kłopotliwe. Doraźnie u mnie sprawdza się podmywanie tamtum rosa oraz kapsułki lactovaginalu aplikowane dopochwowo na noc, możesz ich użyć po wyleczeniu infekcji aby odbudować mikroflorę.

Gość hugowracadopolsatu
kup sobie globulki propolisowe sa bardzo skuteczne i tanie.

Gość gość
tantum rosa doraźnie ale wizyta konieczna, profilkatycznie provag żel.Dziwię się,że zwlekasz.