Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Niemczech jest nie do pomyślenia by kobieta robiła to z murzynem

Polecane posty

Gość gość

niemcy to kraj mocno konserwatywny który szanuje wartości i tu za takie coś kobieta była by napiętnowana przez społeczeństwo. a w anglii to gnój polki sobie z murzynami i hindusami dlatego tam wygląda jak kraj iii świata.

Gość gość
A właśnie że się grubo mylisz. U mnie w mieście ( Niemcy zachodnie) jest knajpa prowadzona przez murzynów. Przechodząc obok niej często widzę spasione niemry jak się miziają z czarnymi. Fakt, są traktowane w swoim kręgu jako odpad z racji wyglądu, więc lecą na czarnych bo oni biorą wszystko.

Gość gość
w niemczech biegają po ulicach same morusy i karaluchy powstające w wyniku krzyżówek białych z czarnymi jeszcze jakieś 20 lat i niemca rodowitego tutaj nie uświadczysz :)

Gość gość
Jedyne znane mi osobiscie pary mieszane sa wlasnie 50 procent "czysto" niemieckie hehe...autorze !

Gość gość
A to dziwne, bo akurat dwie Niemki , które znam są z czarnoskórymi i jak byłam w Niemczech widziałam również sporo takich par. Polki może faktycznie w UK często sa w zwiazku z czarnoskórymi ale w Polsce jakoś sie niewiele ich widuj****ardzo rzadko, jak juz to z Arabem albo jakimś latino.

Gość gość
Napewno to nie była prawdziwa kobieta niemiecka. prawdziwa kobieta niemiecka nigdy by nie dokonała rassenschande (niem. zhańbienie rasy). ten kraj ma długie tradycje rasowe , niemcy są przekonani o swej wyższości rasowej no i w jaki sposób taka niemka z murzynem. toż to napiętnowanie społeczne w takim konserwatywnym społeczeństwie jak niemieckie.

Gość gość
niemcy to mit ! a ci co zostali to pały i niedojjjeby życiowe ,zatem daruj sobie chwalenie narodu który od 30 lat prawie nie istnieje to raz a dwa każda niemra marzy o tureckim kuuttaassiie co druga robi sobie z nimi dzieci, kanaken tutaj pełno :)