Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ojciec ex

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny strasznie mi wstyd mialam intymna sytuacje z ojcem bylego ex. Przypadkowo go spotkalam w takim miejscu gdzie wogole go sie nie spodziewalam. bardzo dlugo z nim rozmawialam i wrocil do tych czasow jak z nim bylam w lozku, powiedzial ze chetnie by to powtorzyl, w sumie powiedzialam mu ze sie zastanowie i dam mu znac. Nie wiem co robic bo ten czas ktory z nim w lozku spedzilam byl super i czesto nie raz myslami do tego wracam,Jego syn a moj ex mieszka za granica i zalozyl rodzine- Ja tylko czasami do kogos sie przytule. Zapewnil mi dyskrecje, co mam zrobic zadzwonic i zaprosic do siebie czy dac sobie spokoj.

Gość gość
jak dla mnie koleś szuka młodej suki do wyra, o ile jemu można zazdrościć, że ma możliwości, o tyle Ty nie wypadasz jakoś najlepiej w tym świetle. Stukanie się z ojcem byłego.. jest dziwne :) Dyskrecja - a jak wpadniecie? nici z dyskrecji A z byłym rozeszliście się z czyjej winy?

Gość gość
Ja z bylym rozeszlam sie wyjatkowo z jego winy a to bylo tak :: pojechal do UK i tam poznal jakas zdzire i musial ja dupcyc bo zrobil jej brzuch i zostal. Z jego ojcem mam rozumie sie bardzo dobrze jest super facet wysportowany zadbany grzuch ladny kaloryfer bardzo czuly i delikatny

Gość gość
Jesli przez to spotkanie poprawisz sobie samopoczucie i spelni Ci On twoje oczekiwania, szparka bedzie zadowolona to sie umawiaj tylko nie zapomnij o zabezpieczeniu i to podwujnym Niezapomnianego spotkania zycze

Gość gość
ile masz lat? Ile wynosi różnica wiekowa? Rób jak chcesz, ale jak się wyda to oj... zostaniesz dzi**a:)

Gość gość
Roznica wieku miedzy nami wynosi 22 lata

Gość gość
Baw się jak chcesz :) Wiem tylko, że jak się wyda to Ty zostaniesz puszczalską "gówniarą", on kobieciarzem. W związkach (stary + młoda) zawsze najwięcej w opiniach innych ludzi traci młoda. Chyba, że masz z 30 lat wtedy już się tak nie zwraca na to uwagi. A jak mieszkacie w dużym mieście to wtedy to już żadna sensacja :) Stukajcie się do woli, uważajcie na wpadki itp., dyskrecja i do przodu :) Głupio by było tłumaczyć się rodzicom, tym bardziej jeśli oni znali jego syna -Twojego wcześniejszego boya :)

Gość gość
gowniara nie jestem bo 30-ci lat mam i zdaje sobie z tego sprawe, mieszkamy w duzym miescie, a do tego trzeba cale miasto przejechac zeby mnie spotkac. O sensacje sie nie boje, bo nikt nie wie gdzie mieszkam, bo gdy mnie ex zostawil to zmienilam mieszkanie i na drugi koniec miasta sie przeprowadzilam, a po paru miesiacach tez i prace zmienilam tak ze sladl po mnie zaginal

Gość gość
napisz do mnie, mialem podobnie - tutaj nie warto sie radzic. arek007007@vip.onet.pl

Gość gość
przemyslalam i spotkam sie bo szkoda mi nie skorzystac z tej propozycji, bo znajac go to napewno nie bede sie nudzila przy nim i nie bedetego spotkania zalowala.

Gość gość
Powodzenia:)

Gość gość
"mój były ex" buahahhaha jak jestes tak elokwentna to się nie dziwię, że chce zapewnić ci dyskrecję .. Wstydziłby się pokazać gdzieś z tobą to proponuje tylko wyro i tyle