Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi faceci też robią sobie fotki selfie ?

Polecane posty

nie, chyba bym go wyśmiała, ale nie będę miała powodu bo nie robi. może szkoda byłoby zabawnie :P. parę razy zrobił ale żeby mi wysłać tylko więc...

Gość gość
Mój też na szczęście jest normalny i nie robi takich rzeczy,nawet fb nie ma, co mnie bardzo cieszy :)

19:33 mój też fb nie ma. ja mam niestety fb, ale też nie odczuwam potrzeby wypisywania tam światu co teraz robię i wstawian ia fotek co trzeci dzień :P

Gość gość
wedlug mnie selfie facetow sa takie smieszne :p albo dodawanie codziennie jakis cytatow + zdjecia (mam takich kumpli). mega zabawne. sama mam 1zdj profilowe z 2013r i zadnych gowien nie dodaje na tablice, mam 20lat gdzie wiwkszosc moich znajomych codziennie cos dodaje...

Gość gość
selfie w ogóle jest zabawne, zarówno u facetów jak i kobiet i świadczy jednoznacznie o jakichś kompleksach i problemach z psychiką, ludzie znający swoją wartość nie muszą tego okazywać publicznie, bo i po co?

Gość gość
zgadzam sie. dodawanie selfie albo kaczego dziubka jest slabe. a pod tym sto komentarzy typu: slodko, pieknie i buziaczki etc. tacy maja chyba niska samoocene bo czekaja az na takie komentarze

Gość gość
Przeciez selfie robią wszyscy na swiecie, tylko polaki cebulaki jak zwykle cos mają przeciw, wolicie dodawac fotki bachorow albo gole d**y

Gość gość
Przeciez selfie robią wszyscy na swiecie x Jak wszyscy na świecie będą jeść g****o, to ty też? Poza tym nie wszyscy, na świecie jest ponad 7 miliardów ludzi, a tych co robią sobie selfie jest promil. Tego typu modę zapoczątkowali celebryci, a pospólstwo to podchwyciło i chcą się poczuć jak ktoś ważny.